Super Bowl: a „Szörnyetegre” megapénz vár a nagydöntő után?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.01. 14:31
null
Marshawn Lynch lehet a Super Bowl egyik nagy nyertese (Fotó: Reuters)
Marshawn Lynch, a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő Seattle Seahawks futója a Super Bowl után állítólag új, évi 10 millió dollárról szóló szerződést kaphat kézhez.

Még le sem játszották a 49. Super Bowlt, ám amennyiben igazak a pletykák, akkor már meg is van a magyar idő szerint hétfő hajnali, 0.30-kor kezdődő nagydöntő egyik győztese, aki nem más, mint Marshawn Lynch, a Seattle Seahawks „Szörnyeteg" becenévre hallgató futójátékosa.

Lynch ugyanis korlátozatlan státuszú szabadügynök lesz a Patriots elleni Super Bowl után, a jelenlegi címvédő pedig elképesztő mértékű szerződést készül adni a 28 éves futónak. Az alapszakaszban (a földön) 1306 yardot és 13 TD-t összeserénykedő running back a hírek szerint több mint 10 millió dollárt kereshet majd szezononként, amennyiben aláírja az új kontraktust.

A felröppent hírek azért is érdekesek, mert a Seahawks vezetősége az elmúlt hónapokban többször is elmondta, nem szándékozik megaszerződést adni egyébként is korosodó futójának, Lynch pedig nem rejtette véka alá véleményét, miszerint ha nem fizetik meg, akkor inkább visszavonul.

A hajnali nagydöntő után mindenesetre választ kapunk a kérdése...

A rájátszásba be sem jutott Cleveland Brownshoz kapcsolódó hír, hogy a 2013–2014-es idényt 1646 yarddal és 9 elkapott TD-nal záró Josh Gordon megbukott az alkoholteszten, amely után az NFL egyéves eltiltást szabhat ki rá. A most 23 éves elkapó ebben a szezonban mindössze 5 mérkőzésen lépett pályára, miután ittas vezetés miatt korábban tízmeccses büntetést kapott, de többször volt már drogproblémája is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik