Super Bowl: a korábbi Újpest-játékos Patriots-győzelmet vár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.01. 18:10
A korábbi kilencszeres magyar válogatott labdarúgó Simek Pétert – aki pályafutása során a Videotonban, a Gázszerben, a Vasasban és az Újpestben is megfordult – nem foglalkoztatja, hogy az amerikai fogadóirodák a címvédő Seattle Seahawkst tekintik esélyesebbnek a hétfő hajnalban, 0.30-kor kezdődő Super Bowlon, ő igazi Patriots-fanként természetesen kedvencei győzelmét várja.
„Hét-nyolc éve vagyok Patriots-szurkoló. Korábban háromszor nyertünk Super Bowlt, majd kétszer a Giantscel szemben maradtunk alul a nagydöntőben. Tisztában vagyok azzal, hogy most mindenki a Seahawksot tartja esélyesebbnek, az irányító Russell Wilson és a liga talán legjobb futója, Marshawn Lynch is nehéz feladat elé állítja majd a Hazafiak védelmét. Érdekes mérkőzésnek ígérkezik, ám én Patriots-drukkerként New England-i győzelmet várok, azt, hogy meglegyen a harmadik személyes Super Bowlom is" – mondta Simek Péter a zaol.hu-nak.

„A Seahawks a liga legjobb védelmével rendelkezik, azonban a Pats is rengeteget erősödött a szélső hátvéd Darrelle Revis, Brandon Browner páros érkezésével. A mi támadójátékunk viszont egyértelműen hatékonyabb (a Patriots az alapszakaszban meccsenként 29.2 pontot rakott fel a táblára átlagban, míg a Seattle 24.6-t – a szerk.), mint ellenfelünké. Tartok tőle, hogy megismétlődik a tavalyi nagydöntő forgatókönyve, amikor a hasonló stílusú Denvert lemosta a pályáról a Seahawks, de bízom abban, hogy a New England edzői és játékosai egyaránt tanultak ebből. Szerintem szoros meccs lesz, Pats-sikerrel. Az dönt majd, ki fog ki jobb napot."




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik