NFL: szerződést kapott a csapot-papot otthagyó rögbis

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2015.03.03. 11:02
Az NFL-ben folytatja pályafutását Jarryd Hayne ausztrál rögbijátékos, akivel a San Francisco 49ers kötött egyéves szerződést.

Amint azt megírtuk, a ligarögbi egyik legnagyobb ásza októberben bejelentette, szakít sportágával, s szerencsét próbál az NFL-ben. A 27 éves Hayne-re több klub is szemet vetett, a múlt héten felmérőn vett részt, a 40 yardot 4.53 másodperc alatt futotta le. A 188 centiméter magas, 100 kilogramm súlyú játékostól ez remek eredmény, rögbis múltjából eredően labdabiztosnak is tűnik. Amint azt megírtuk, a ligarögbi egyik legnagyobb ásza októberben bejelentette, szakít sportágával, s szerencsét próbál az NFL-ben. A 27 éves Hayne-re több klub is szemet vetett, a múlt héten felmérőn vett részt, a 40 yardot 4.53 másodperc alatt futotta le. A 188 centiméter magas, 100 kilogramm súlyú játékostól ez remek eredmény, rögbis múltjából eredően labdabiztosnak is tűnik.

A San Francisco százezer dolláros garantált szerződést adott a Nemzetközi Rögbiszövetség által 2009-ben a világ legjobb játékosának megválasztott ausztrálnak, aki 2014-ben a hazájában is kiérdemelte a legjobbnak járó elismerést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik