NFL: Sherman ismét odapörkölt a csoportrivális 49ersnek - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 17:41
Továbbra sem lesz nagy kedvenc Richard Sherman, az NFL-ben szereplő Seattle Seahawks szélső hátvédje. A 26 éves játékos a péntek hajnali, hálaadásnapi mérkőzésen többször is odaszólt a csoportrivális 49ers szurkolóinak, majd a találkozót követően a rivális csapat pályájának logóján fogyasztotta el a legjobbnak járó pulykát, amely sokak szemében haragot váltott ki.

A pulykavacsorás felvételt ide kattintva nézheti meg (az oldal közepén!)A pulykavacsorás felvételt ide kattintva nézheti meg (az oldal közepén!)

„Ez jelent valamit – válaszolt Richard Sherman az NBC munkatársának felvetésére, miszerint a játékos éppen a 49ers csapatlogóján fogyasztja el a hálaadásnapi pulykát. – A San Franciscó-i szurkolók korábban olyan dolgokat vágtak a fejünkhöz, amit biztosan nem szerettünk volna hallani. Mi a saját rajongóinkat mindig megkérjük, hogy legyenek tisztességesek az ellenfeleinkkel szemben. Ne ébreszd fel az alvó oroszlánt, különben kapni fogsz tőle" – zárta Sherman.

A 26 éves szélső hátvédnek komoly múltja van a csoportrivális 49ersszel, az előző szezonban a két együttes főcsoportdöntőjén például Michael Crabtree elkapót kritizálta, ráadásul a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón egyenesen kikelt magából, míg a hajnali összecsapáson nemes egyszerűséggel csendre intette a 49ers-rajongókat, miután azok a labdaszerzései után kifütyülték.

Sherman a találkozón két szerelése mellett két labdát is szerzett, ezzel a teljesítményével pedig ő érdemelte ki a legjobbnak járó pulykát.

Sherman nem mindig fogja vissza magát. Idén a Főcsoportdöntőben a 49-ers ellen egy riporteri kérdésre így reagált:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik