NFL: lenullázták a Chicagót; az Arizona 47 pontig jutott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.28. 07:46
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 3. fordulójában a Seattle Seahawks lenullázta a Chicago Bearst, az Arizona Cardinals házigazdaként ért el 47 pontot, a Buffalo Bills vendégként 41-et. Előbbi a San Francisco 49ers, utóbbi a Miami Dolphins ellen.

EZ NEM KAEPERNICK ESTÉJE VOLTEZ NEM KAEPERNICK ESTÉJE VOLT

A 49ers irányítója az egész meccs során csupán 67 yardig jutott, ráadásul első két passzából azonnal TD-t csinált a Cardinals. A San Francisco irányítója végül 4 interceptionnél állt meg, a Cardinals pedig egy kiütéssel zsebelte be a harmadik sikert.

MANNING MÉG MINDIG ZSENIÁLIS

A denveriek kedvenc veterán irányítója, Peyton Manning nem akar lassulni. A Broncos QB-ja mindig tud újat mutatni, most például egy 4. kísérletre elengedett 45 yardos passzal hozta a szívbajt a Lions védőire, ezzel győzelemhez segítve csapatát. A Lions már 0–3-mal szenved, 2010 óta nem kezdett ilyen rosszul.

NULLA

Szépen megünnepelte Kam Chancellor visszatérését a Seahawks, Russell Wilsonén lenullázták a Bearst, ráadásul végre Jimmy Graham is örülhetett, a Saintstől érkező tight end 83 yardig jutott, és egy TD-t is jegyzett. A Chicagónak 2002 óta nem volt olyan meccse, amelyen nem szerzett pontot. A Jay Cutler helyére beugró Jimmy Clausen 17 passzból kilencet küldött jó helyre, 63 yardnál állt meg. Így nehéz…

NFL 2015, ALAPSZAKASZ
3. FORDULÓ

Arizona Cardinals–San Francisco 49ers 47–7
Miami Dolphins–Buffalo Bills 14–41
Seattle Seahawks–Chicago Bears 26–0
Detroit Lions–Denver Broncos 12–24
A forduló további eredményei itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik