NFL: Finley szezonjának vége, Merriman sérültlistára került

Vágólapra másolva!
2010.10.13. 22:25
Rossz hír a tengerentúli profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Green Bay Packers szurkolóinak: a legfrissebb hírek szerint a csapat első számú tight endje, Jermichael Finley számára véget ért a szezon.

Finley a Packers hétvégi, Washington Redskins elleni mérkőzésének elején szenvedett térdsérülést, és nem is tért vissza a pályára. A remek tight end 21 elkapással a második helyen áll a csapaton belüli vonatkozó rangsorban.

A San Diego Chargers sérültlistára helyezte Shawne Merrimant, így a linebacker a szezonban már nem léphet pályára a csapatban. Merriman várhatóan hat héten belül épül fel vádlisérüléséből, így elképzelhető, hogy más együttes színeiben még láthatjuk a pályán a mostani idényben.

A San Diegóval kapcsolatos hír, hogy Marcus McNeill aláírta új, öt évre szóló szerződését a klubbal. A  kétszeres Pro Bowl-választott vakoldali tackle 48.5 millió dolláros kontraktust kötött a Chargersszel, így posztján a liga legjobban fizetett játékosai közé került.

A hétvégi, Seattle Seahawks elleni mérkőzésen visszatér a pályára Jay Cutler, a Chicago Bears irányítója. A quarterback a New York Giants elleni találkozón sérült meg, és emiatt kihagyta a Chicago legutóbbi, Carolina Panthers elleni meccsét.

A Cleveland Browns vezetőedzője, Eric Mangini azon gondolkodik, hogy csapata következő meccsén Colt McCoyt jelölje kezdőirányítónak. Az újonc quarterback a Pittsburgh Steelers ellen mutatkozhat be a ligában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik