NFL: edzőt talált a Browns, Tebow nem kell a Jaguarsnak

Vágólapra másolva!
2013.01.11. 12:25
Az NFL-ben szereplő Cleveland Browns a Carolina Panthers eddigi támadóedzőjét, Rob Chudzinskit nevezte ki vezetőedzőjévé. A Brownsnál 2007-ben és 2008-ban szintén a támadóegységet irányító szakember Pat Shurmurtól veszi át a karmesteri pálcát.

A Pittsburghgel, a Baltimore-ral és a Cincinnativel egy csoportban lévő Browns legutóbb 2002-ben szerepelt a rájátszásban, playoffmeccset pedig még 1994-ben, Bill Belichick vezetőedzősége alatt nyert – a New England ellen, mielőtt kikapott a Pittsburghtől. A Super Bowlon még egyszer sem szerepelt.

A Jacksonville-ben kinevezett új igazgató, David Caldwell bejelentette, hogy a New York Jetstől minden bizonnyal távozó Tim Tebow nem lesz a Jaguars játékosa. A Mike Mularkey vezetőedzőt csütörtökön elbocsátó vezető határozottan kizárta, hogy szerződést kapjon a helyi születésű játékos – aki tavaly a Denverrel a rájátszásba jutott –, hiába akarta megszerezni őt tavaly Shad Khan klubtulajdonos.

Szakértők szerint az sem kizárható, hogy a Jetsnél kispadra szoruló Tebow-nak a kanadai ligában kell folytatnia a pályafutását.

A Pittsburgh Steelers elbocsátotta Chris Rainey futót, akit Floridában letartóztattak testi sértés miatt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik