NFL: a barátnőjét ájultra verő játékos mezéért pizza jár - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.10. 11:13
null
Rice igazi közellenség lett (Fotó: Reuters)
Ray Rice, az NFL-ben szereplő Baltimore Ravens korábbi futója teljes közutálatnak „örvend” az Egyesült Államokban. Most azonban úgy tűnik, a szurkolók, akik még nem égették el a Rice-trikójukat, jól is járhatnak.

Mint arról már beszámoltunk, a Baltimore Ravens azonnal felbontotta Ray Rice szerződését, miután a TMZ amerikai bulvárhonlap nyilvánosságra hozta a felvételeket, amelyeken látszik, hogy a Super Bowl-győztes futó egy liftben ájultra veri a barátnőjét.

A Rice-sztori göngyölődik tovább, a hírességek kemény nyilatkozatokkal, az átlagemberek pedig apró „kedvességekkel” próbálják kifejezni nemtetszésüket.

Most egy baltimore-i pizzázó döntött úgy, hogy bekapcsolódik, és közölték, mindenkinek, aki leadja a futó mezét, ingyen pizza jár.

Rice-mezért pizza (Fotó: facebook.com/Hershs-Pizza-and-Drinks)
Rice-mezért pizza (Fotó: facebook.com/Hershs-Pizza-and-Drinks)

„Kedves vendégeink, akik szeretik, és nem verik a nőket, akik elítélik az erőszakot, és akik egyszerűen csak jó emberek! Jöjjön be hozzánk, és adja le nálunk a Ray Rice-mezét, cserébe kap egy ingyen pizzát. Nagy segítségünkre lennének ezek a trikók, hiszen így nem kellene költenünk a WC-papírra a héten” – írta ki a hivatalos Facebook-oldalára a Hersh's vendéglő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik