(Szarka)lábjegyzet: Búcsú, most már tényleg

2476361 24763612476361 2476361
2016.01.06. 09:01
Címkék
Akkor fussunk neki még egyszer. Az elmúlt pár nap tesztelgetése után a blog költözése mellett döntöttünk. Érdekes négy év volt itt a népsporton...

Akkor fussunk neki még egyszer. Az elmúlt pár nap tesztelgetése után a blog költözése mellett döntöttünk. Érdekes négy év volt itt a népsporton, több szép, mint kellemetlen emlékkel, de tény, hogy tovább kell lépni. Az új oldalunkon ugyanúgy megtaláljátok a megszokott rovatokat. Lesz tehát továbbra is beharangozó, értékelő, pletyka-poszt, blog tv és folytatódik a tippverseny is.új oldalunkon ugyanúgy megtaláljátok a megszokott rovatokat. Lesz tehát továbbra is beharangozó, értékelő, pletyka-poszt, blog tv és folytatódik a tippverseny is.

Azt korábban is tudtuk, tapasztaltuk hogy a Népsport mostoha gyermek lett az NSO-nál. Előbb a főoldalon korlátozták minimálisra a blogok posztjainak megjelenését, majd ezek frissítése is kb. heti rendszerességűvé vált. Számítottunk rá, hogy a megszűnés bármikor bekövetkezhet. A korábbi nagysikerű blogok (NST, Útwenger, Vörös Fonat, Stretford End, Lion Rampart) már régen elköltöztek, mi még kitartottunk. A népsport levele a leállásról nem jött hideg zuhanyként, azonnal B terv után néztünk. Utána azt a tájékoztatást kaptuk, hogy valójában csak az inaktív blogokat törlik, viszont az ezután feltett - a további terveikkel kapcsolatos - kérdéseinkre nem érkezett válasz.

Várunk tehát minden olvasónkat az új felületünkön, ahol természetesen ugyanúgy kíváncsiak vagyunk az észrevételeitekre, amiket egy Disqus regisztráció után megoszthattok velünk.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek