Tejfakasztó után

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2015.01.21. 16:01
Roberto Mancini várja a legjobban a ma esti meccset, az biztos. Egyrészt korábbi szerelme érkezik a Meazzába a Coppa nyolcaddöntőjére, másrészt...

Roberto Mancini várja a legjobban a ma esti meccset, az biztos. Egyrészt korábbi szerelme érkezik a Meazzába a Coppa nyolcaddöntőjére, másrészt eleve Olasz Kupa-meccsről van szó, amit már megnyert párszor pályafutása során (mármint a sorozatot).

Mi csak mérsékelten lelkesedünk a szombati okádást látva. Icardi frissen született porontya miatt bizonyára meghajtja majd és a hétvégével ellentétben talán futni is hajlandó lesz egykori zuhanyzópajtásai ellen (Maxi gratulációját nem tudja már fogadni).

Mancs kicsit variál a kezdőn, ha minden igaz. A bajnoki eltiltása miatt hetek óta unatkozó Jézus újra leszáll közénk és lehetőséget kaphat balhátvédben a mester által diszlájkolt Dodó is, valamint végre kiderülhet, mit tud néhány napos közös edzés után aShaqiri-Kovacic-Podolski hármas.

A továbbjutás MA eldől.

Odaát felfedezhetünk pár ismerős arcot (Silvestre, Palombo), egyébként megnemrég jártak itt vendégségben.

A Digisport úgy döntött, igyekszik kielégíteni a több tízezernyi magyarországi Villarreal- és Getefe-hívőt, ezért az őkolosszálisnak ígérkező csillagközi derbijüket adja, míg a kettes csatornájukra a milliós hazai Tottenham-tábor tagjai kapcsolhatnak, elvégre nem más, mint a Sheffield United az ellenfél a Ligakupában!

Várható kezdők az interneten (21:00):

INTER (4-2-3-1): Handanovic; D’Ambrosio, Andreolli, Juan Jesus, Dodò; Medel, Kuzmanovics; Shaqiri, Kovacic, Podolski; Icardi.

SAMPDORIA (4-3-3): Romero; Cacciatore, Gastaldello, Silvestre, Romagnoli; Obiang, Palombo, Rizzo; Wszolek, Bergessio, Eder.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik