Tatárjárással induló európai körút

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2012.09.20. 16:09
0-2, 2-2, 1-3; 0-1, 0-1, 0-0. Ezek nem a privát telefonszámom számjegyei összekeverve, hanem az Inter és a város másik csapatának eddigi Meazza-beli...

0-2, 2-2, 1-3; 0-1, 0-1, 0-0. Ezek nem a privát telefonszámom számjegyei összekeverve, hanem az Inter és a város másik csapatának eddigi Meazza-beli tétmeccseken született eredményei a 2012/13-as szezonból. Látható, hogy az újonnan lefektetett gyep a Hazai pálya előnye című futballközhelyet alapjaiban ássa alá. A Milan keddi tippmixelvivő döntetlenje után csütörtök este az Inter próbálkozik meg a feladattal, hogy aztán siker esetén 22 óra 54 perc körül vidám hangulatban csaphassanak egymás fenekére az összetekert vizes törcsikkel fiúk.0-2, 2-2, 1-3; 0-1, 0-1, 0-0. Ezek nem a privát telefonszámom számjegyei összekeverve, hanem az Inter és a város másik csapatának eddigi Meazza-beli tétmeccseken született eredményei a 2012/13-as szezonból. Látható, hogy az újonnan lefektetett gyep a Hazai pálya előnye című futballközhelyet alapjaiban ássa alá. A Milan keddi tippmixelvivő döntetlenje után csütörtök este az Inter próbálkozik meg a feladattal, hogy aztán siker esetén 22 óra 54 perc körül vidám hangulatban csaphassanak egymás fenekére az összetekert vizes törcsikkel fiúk.

Ehhez előbb a messziről jött vendégeket kellene valahogy beleépíteni az új szőnyegbe. A Rubin Kazany játékosai személyében régi kedves ismerősök érkeznek: a tatárok a treble szezonban szerepeltek egy csoportban az Interrel, Milánóban 2-0-ás vereséget szenvedtek az akkoriban a fejtetőn landolt verébszar kompozícójú frizurát viselő Mario Balotelli böhömnagy szabadrúgásgóljának és az ő sarkazós előkészítése után született Samuel Eto'o-találatnak köszönhetően. Ezzel a(z) két csatárral elöl eredménnyel nagyon szívesen kiegyeznék.

"Legyőzi ma az Inter a Rubint, Réka?"

Ha már szóba került az ismerkedési est, sajnos elmarad Obafemi Martins hazatérése, mégpedig faék egyszerűségű okból: a kideríthetetlen életkorú szaltókirályt néhány nappal ezelőtt melegebb éghajlatra küldték, egész pontosan Levantéig.

Interes futballtörténelmet élhetünk ma át, hiszen először lép pályára a társaság az UEFA-kupa átkeresztelése és -szervezése óta a második számú európai sorozat főtábláján. Nagy valószínűséggel lemarad a klub históriás könyvének ezen bejegyzéséből a sérüléssel küszködő Palacio, a korrekciós műtéten átesett Sztankovics mellett az épülgető Obi-Mudingayi páros, valamint a nevezési listáról szándékosan lefelejtett Ricky 11 mezben nyomuló Alvarez. Strama tervei szerint megbontaná a Torinóban biztatóan összeálló friss építésű falat és helyükön az öreg Falat és honfitársát húzná fel a világ legmagabiztosabb kapusa elé. Alvaro Pereirát jó lenne már teljes meccsen eredeti posztján látni, a vezetőedző egyelőre nincs egy véleményen velem. Érdekes lehet a támadórészleg összeállítása. Milito és Sneijder minden bizonnyal rápihen a hétvégi bajnokira, vagyis megnyílnak a lehetőség kapui Marko Livaja előtt.

Pár mondat az ellenfélről: hiányzik sérülés miatt egyik legjobb bekkjük, az argentin Christian Ansaldi és valamelyik Eremenko. Figyelni érdemes az olasz válogatott Bocchettire és a malagai csődből idáig menekült Rondónra.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik