Nézi valaki?

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2014.01.09. 17:01
A szokásosnál is érdektelenebb kupameccs van ma, mert pörögnek négyezerrel a mercatós hírek. Belfodiltól például biztosan búcsúzunk (Nyugati...

A szokásosnál is érdektelenebb kupameccs van ma, mert pörögnek négyezerrel a mercatós hírek. Belfodiltól például biztosan búcsúzunk (Nyugati Sonkát kap ezentúl vacsorára Londonban), akárcsak Wallace-tól, Pereirától és elég gyanúsnak tűnik Icardi hiányzása is a keretből. A Gazzetta szerint Mazzarri 6-7 helyen nyúl bele a római borzalmat elkövető csapatba, így Zanetti, Milito, Kovacic, Mudingayi és Andreolli találhatja magát a kezdőben 21 órától. A szokásosnál is érdektelenebb kupameccs van ma, mert pörögnek négyezerrel a mercatós hírek. Belfodiltól például biztosan búcsúzunk (Nyugati Sonkát kap ezentúl vacsorára Londonban), akárcsak Wallace-tól, Pereirától és elég gyanúsnak tűnik Icardi hiányzása is a keretből. A Gazzetta szerint Mazzarri 6-7 helyen nyúl bele a római borzalmat elkövető csapatba, így Zanetti, Milito, Kovacic, Mudingayi és Andreolli találhatja magát a kezdőben 21 órától.

A továbbjutás egy találkozón dől el, siker esetén milánói derbi következik.

Várható összeállítás: Carrizo - Campagnaro, Samuel, Andreolli - Zanetti, Kuzmanovics, Mudingayi, Nagatomo - Kovacic, Guarin - Milito.

Hideg lesz, öltözzetek melegen.

Ja, Udinében játszódik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik