Nem egy Marsellus

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2013.08.16. 16:08
Brazíliából csatárt, támadó középpályást vagy szélsőhátvédet érdemes leginkább importálni az elmúlt évek tapasztalatai alapján. A copacabanás...

Brazíliából csatárt, támadó középpályást vagy szélsőhátvédet érdemes leginkább importálni az elmúlt évek tapasztalatai alapján. A copacabanás bevásárlásokkal általában nem nagyon nyúlt mellé az Inter, jó szívvel gondolunk például Juan Jesusra vagy Roberto Carlosra, inkább nem gondolunk Gilbertóra vagy Caióra. Hogy a papíron a Chelsea-ből, gyakorlatilag a Fluminenséből érkező Wallace-ról egy esztendő múlva hogyan vélekedünk majd, nem tudhatjuk. Minthogy róla sem sokat, ezért röviden bemutatjuk a 19.-et taposó kis futógépet. Brazíliából csatárt, támadó középpályást vagy szélsőhátvédet érdemes leginkább importálni az elmúlt évek tapasztalatai alapján. A copacabanás bevásárlásokkal általában nem nagyon nyúlt mellé az Inter, jó szívvel gondolunk például Juan Jesusra vagy Roberto Carlosra, inkább nem gondolunk Gilbertóra vagy Caióra. Hogy a papíron a Chelsea-ből, gyakorlatilag a Fluminenséből érkező Wallace-ról egy esztendő múlva hogyan vélekedünk majd, nem tudhatjuk. Minthogy róla sem sokat, ezért röviden bemutatjuk a 19.-et taposó kis futógépet.

A Fluban pallérozódó támadó stílusú jobbhátvéd 17 esztendősen mutatkozhatott be a nagyok között. Többé-kevésbé megragadt az első csapatban és hozzá tudott tenni valamennyit kávéadója bajnoki címéhez. A Chelsea 2012 decemberében kötött vele szerződést 5.5 millió eurós transzferdíj ellenében, de azzal a lendülettel hagyták is Brazíliában, hadd erősödjön az időközben az U17-es és U21-es válogatottban is behívást kapott 175 centis, 72 kilós kisember.

Az idei felkészülést viszont a kékeknél kezdte, el is utazott a csapattal az ázsiai túrára, és ha hiszitek, ha nem, az egyik edzőmérkőzésen kiharcolt egy tizenegyest! Itt kapcsolódik be az események követésébe a Népsport kiváló Lion Rampant blogja, ők így vélekednek Wallace-ról: "Gyors, jól támad, beadni is tud. A védőjátékát viszont nem nagyon kellett megmutatnia Ázsiában, úgyhogy az kérdőjel." Maradva az angol megaklubnál, a csapat legendája, Frank Lampard veszi át a szót: "Szerintem remekül teljesített a túrán. Ahogy játszik és ahogy tréningezik, előre vetíti, hogy nagyszerű futballista lesz. "

A milánói pasiknak ettől a két szépfiútól aligha kell félteniük a csajaikat

Egyéb elemzéseket olvasva, inkább a gyorsaságát és a futómennyiségét emelik ki, brazil lévén cselezni és ügyeskedni bizonyára tud. Értelemszerűen alacsonysága miatt a levegőben könnyedén elnyomható, de hát nem neki kell majd Llorentét lefejelnie.

Állítólag Mazzarri nem kérte, opciós jog sincs rá, szóval az előjelek nem túl biztatóak vele kapcsolatban. Ha pedig érkezik a posztjára Isla és felépül Zanetti, a kölcsönvételének túl sok értelme nem volt...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik