Nehezebbre számítottunk

2441449 24414492441449 2441449
Vágólapra másolva!
2012.08.03. 09:08
Könnyedén lépett át a Stramaccioni-legénység a szebb napokat látott Hajdukon, talán még egy strandolás is belefért a srácoknak a meccs előtt....

Split strandKönnyedén lépett át a Stramaccioni-legénység a szebb napokat látott Hajdukon, talán még egy strandolás is belefért a srácoknak a meccs előtt. Split strandKönnyedén lépett át a Stramaccioni-legénység a szebb napokat látott Hajdukon, talán még egy strandolás is belefért a srácoknak a meccs előtt.

A párharc tulajdonképpen már a félidőre lefutottnak tekinthető volt, így meglehetősen izgalommentesre sikerült az új szezon első tétmeccse. Első feladat kipipálva, lássuk, hogyan sikerült.


A beharangozóban megkezdett közhely-felemlegetést folytatva elmondhatjuk, hogy a 3-0-s spliti sikert követően a visszavágó már csak formalitás, így komoly lépést tettünk a kupaősz elérése felé.

Nevének és szurkolótáborának köszönhetően még veszélyesnek tűnhet egy spliti kirándulás, te tegnap este mindenki aki talált streamet láthatta, hogy ez a Hajduk elég gyengécske csapat.

Wes és Milito

Az első gól főszereplői


Komoly ellenállást talán tíz-tizenöt percig tudtak kifejteni, illetve a meccs végén, egy-két védelmi figyelmetlenségnél kerültek helyzetbe, Handanovicot mindössze egyszer tornáztatták meg, ezt a próbát viszont jól kiállta a debütáns kapus.

Különösebben mély elemezgetésbe kár belemenni, mivel ez a tegnapi jóindulattal sem nevezhető komolyabb megmérettetésnek, úgyhogy csak néhány benyomást osztanánk meg a nagyérdeművel.

Capitanonak ez volt a 150. európai kupameccse.

Guarin nagyon jó. Fizikailag végre összeszedte magát, fut, ütközik, labdát szerez (támadó térfélen is), indít, lő. Hacsak valami negatív fordulat nem történik, alighanem megvan a középpálya egyik stabil kezdője.

Palacio agilis, intelligens és ügyes. Egyszóval minden, amit tavaly Zaratétól vártunk (na jó, az intelligenst kivéve).

A védelem az utolsó perceket leszámítva stabilan állt a lábán, igaz, komoly nyomást nem is helyeztek rá a horvátok. Chivu megsérült, a félidőben a 200. Inter meccsét játszó Samuel jött a helyére. Tankparancsnokunk legalább annyira volt udvarias, hogy az első félidő végén pont Cseh Laci döntője alatt ápoltatta magát, így nem maradtunk le semmiről sem.

GuarinA meccs legjobbja (balra)


A gólok: Az első Milito és Sneijder egyéni megmozdulásait dicsérte. Előbbi levette, megtartotta és tálalta, Sneijder meg két csel után a marionettbábuk módjára dőlő védők és kapus között durrantott a hálóba. Nagatomo egy szerencsés, megpattanó lövéssel még az első félidő végén megduplázta az előnyünket. A vége felé a hollandot váltó Coutinho pazar lövéssel küldte a lasztit a hálóba.

A visszavágóra szerencsére nem nagyon maradt nyitott kérdés, így remélhetőleg a fiatalok közül többen - például a tegnap kb. 20 percet kapó Livaja - is lehetőséget kapnak. Visszavágó augusztus 9-én a Meazzában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik