Muszáj nyerni

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2013.04.03. 16:04
A blogger legnagyobb ellensége a muszájposzt - Népsport-alapító honatyánk egyike, Benito okos fejéből pattant ki az örökbecsű mondat. Ezúttal...

A blogger legnagyobb ellensége a muszájposzt - Népsport-alapító honatyánk egyike, Benito okos fejéből pattant ki az örökbecsű mondat. Ezúttal úgy alakult, hogy muszáj tűzoltó jelleggel kitenni egy kommentfogót a ma esti elhalasztott Sampdoria-Inter dühöngőjének. Aki esetleg lemaradt az infóról, a Sportklub felvételről adja le este a bajnokit, tehát ha élőben szeretnénk megküzdeni a streamekkel, akkor 18.30-tól muszáj lesz az internet bugyrába lemerülni.A blogger legnagyobb ellensége a muszájposzt - Népsport-alapító honatyánk egyike, Benito okos fejéből pattant ki az örökbecsű mondat. Ezúttal úgy alakult, hogy muszáj tűzoltó jelleggel kitenni egy kommentfogót a ma esti elhalasztott Sampdoria-Inter dühöngőjének. Aki esetleg lemaradt az infóról, a Sportklub felvételről adja le este a bajnokit, tehát ha élőben szeretnénk megküzdeni a streamekkel, akkor 18.30-tól muszáj lesz az internet bugyrába lemerülni.

Cambiasso horrorfaultja miatti egymeccses (...) eltiltását muszáj ma letöltenie, ami egyet jelent Zanetti középpályára kerülésével. Ez akkora lavinát indít el, hogy muszáj Jonathant néznünk jobbhátvédben.

Exekről és jövendőbelikről is szól a találkozó: genovai oldalon a Palombo, Poli duó próbálja bizonyítani, hogy hiba volt lemondani róluk, Icardit pedig le merem fogadni, hogy sok interista most fogja látni először teljes 90 percen át. Cassanót muszáj lesz megint bevetni, hátha korábbi pajtásai ellen felturbózza a kilométerszámlálót.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik