Menekülés a győzelembe

118465 118465118465 118465
Vágólapra másolva!
2014.09.14. 12:09
A torinói rettenet, illetve a válogatott forduló miatti kényszerszünet után újra pályán a kedvenc csapatunk, ezúttal talán az egyik legalulértékeltebb...

A torinói rettenet, illetve a válogatott forduló miatti kényszerszünet után újra pályán a kedvenc csapatunk, ezúttal talán az egyik legalulértékeltebb kiscsapat a Sassuolo lesz az ellen. A győzelem kötelező, a kivitelezés már nem is fontos. Vagy mégis?

Hatalmas a nyomás Mazzarri armadáján, hiszen a nagyok közül egyedül az Inter volt képtelen győzni a nyitófordulóban, nem beszélve arról, hogy tegnap a farkasok és a zebrák is nyerni tudtak, így kötelező a három pont begyűjtése, nem lenne szabad rögtön a rajtnál lépéshátrányba kerülni.

Nem is feltétlenül a pontosztozkodás ténye volt elkeserítő, mintsem a kapura veszélytelen, impotens, ötlettel támadójáték. Reménykedjünk, hogy Mazza ezúttal két csatárt küld fel, amire minden esély meg is van, hiszen Osvaldo ezúttal 90 percre kész állapotban van, így szinte biztos, hogy ő lesz Icardi ékpárja. A Bikák ellen is jól látható volt, hogy igazán akkor élénkült fel a támadójáték, amikor Osvaldo pályára lépett a hajrában. Az igazi probléma szerintem még mindig az, hogy a középpályán nincs igazán gólveszélyes emberünk, így könnyen el tudom képzelni, hogy a fél Serie A-t magáévá tevő csatár mélyebben fog játszani az általa megszokottnál.

Még ha csak csereként is, de végre bevethető mindenki kedvenc Kozsója, aki végre valahára túltette magát a németek ellen kihagyott ziccerén. Jó neki, mert én még mindig nem.

Vidic eltiltása miatt Andreolli kaphat szerepet kezdőként, Rano lehet a védőhármas középső tagja, míg a baloldal szokás szerint a Szőke Cigány felségterülete. Eggyel előttük Medel feladata lesz Pitbull módjára darabokra cincálni a vendégek rohamait illetve vizet hordani a Kovacic-Hernanes kreatív szekció felé, míg a széleket a Dodó-Nagatomo párosnak kell megoldania. A Gazzetta szerint kisebb sérülése miatt M’Vila csak a padon foglalhat helyet, csak úgy, mint a napokban megjelent hírek alapján keményen edző és mentálisan megerősödött Guarín is- utóbbi talán még fontosabb is az ő esetében, mint az előbbi.

Ami a vendégeket illeti, a Berardi-Zaza párosra érdemes lesz odafigyelni, előbbi 16 gólt akasztott az előző idényben, míg utóbbi a héten a norvégoknak lőtt egy remek gólt az EB-selejtezőn és már arról cikkeznek, hogy a Vén Asszony szívesen visszahódítaná a januári transzfer ablakban.

Tavaly beragadtak a rajtnál, ám végül ha nehezen is, de sikerült megugraniuk a lécet. Idén már jogos elvárás a középmezőny elcsípése a Sassuolo szurkolóitól. A keretben több olyan harcedzett, Serie A veterán van, akik hozzásegíthetik a biztos bennmaradáshoz a Neroverdit. Peluso, Brighi, Floccari, Floro Flores, és Biondini neve ismerősen csenghet a talján foci szerelmeseinek. Nem árt odafigyelni rájuk a szezon későbbi részében sem.

Ezúttal nincs kifogás, a 3 pont megszerzése kötelező, ám ha továbbra is a Torinóban látott ötlettelen játék tárul elénk, a győzelem is kevés lesz a szurkolók kielégítésére.

És ha már a nyomásról esett szó a poszt elején: "Szombaton eltörte a kezét Walter Mazzarri, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője, ennek ellenére ott lesz a kispadon a Sassuolo elleni vasárnapi bajnokin."

Szegény Walter, jobbulást!

Senki se várjon még egy 7-0-át.


Streamek, ha nincs Digid

Pár dögunalmas és száraz statisztika a számok szerelmeseinek

Várható kezdő a Gazzetta szerint:


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik