Legyen most fordítva!

2362309 23623092362309 2362309
Vágólapra másolva!
2015.04.28. 18:04
A szombati fantasztikus élmény után még meg sem száradt a kondenzcsík az alsógatyámon, máris jön a következő erőpróba Udinében. Strama és...

A szombati fantasztikus élmény után még meg sem száradt a kondenzcsík az alsógatyámon, máris jön a következő erőpróba Udinében. Strama és Stankovic csapat szombaton szívességet tett nekünk azzal, hogy elagyabugyálta a kuzinokat, így hetek óta először eléjük kerültünk a táblázaton. Nincs más hátra, mint újabb győzelemmel magunk mögött is tartani őket, illetve adott esetben feljebb is tekintgethetünk.A szombati fantasztikus élmény után még meg sem száradt a kondenzcsík az alsógatyámon, máris jön a következő erőpróba Udinében. Strama és Stankovic csapat szombaton szívességet tett nekünk azzal, hogy elagyabugyálta a kuzinokat, így hetek óta először eléjük kerültünk a táblázaton. Nincs más hátra, mint újabb győzelemmel magunk mögött is tartani őket, illetve adott esetben feljebb is tekintgethetünk.

Az őszi, fordított szereposztásban lejátszott meccs volt Mancini második regnálásának harmadik fellépése, mi pedig az első három pontban reménykedtünk. Nos... nem így lett. Azután a mérkőzés után azt nyilatkozta Strama, hogy ha választani lehetett volna, akkor inkább fordítva csinálják, nevezetesen, hogy a Milant ütik a Meazzában, tőlünk meg kikapnak. Ez akkor nem jött össze, de most itt a kiváló alkalom! Inzaghiékat kipipálták, már csak annyi a feladat, hogy este háromnegyed 11 tájékában bevéssék maguknak az újabb strigulát a V-betűs oszlopba.

Persze nekünk is tennünk kell a dologért, ingyen nem fog jönni. Nehezíti a feladatot, hogy Mancini az edző Ranocchia és Juan Jesus is az eltiltottak listáján található, így kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy hátul összeáll a Vidic, Felipe álomduó (azt Mancstól kérdezzétek, hogy az exparmai arc mikor és hogyan előzte meg a rangsorban Anderollit). Legfőképpen JJ eltiltása miatt D'Ambrosio nem tudta magát kijátszani a kezdőből szombaton, ugyanakkor a random parkolópályára tett Santon újra a kezdőben kaphat lehetőséget.

Sokunk új fiatal kedvence ma is kezdhet

Mancinivel kapcsolatban ugyanakkor meg kell említeni egy nagyon fontos és pozitív dolgot. Az elmúlt néhány napban olyanokat nyilatkozott Kovacicról, hogy képes lehet a védelem előtt játszani, illetve, hogy elérheti Pirlo szintjét azon a poszton. Ez mindenféleképpen nagy előrelépés ahhoz képest, hogy februárban és márciusban mást se lehetett tőle, hallani, mint hogy így tízes, meg úgy tequartista. Nem tudom, ki nyitotta fel a szemét, de az az ember kincset ér - előlegezzük meg a dolgot Sylvinhonak. Ez persze nem azt jelenti, hogy Kova kezdetésére számítani lehetne ma este, de legalább egy nagyon fontos lépést megtett Mancs, hogy ne veszítsük el a nyáron.

Kicsit távolabb tekintve: az első rangadón aratott siker muszáj, hogy lökést adjon, 6 fordulóval a vége előtt 5 pont a hátrányunk az utolsó EL-t érő helyhez képest, ami nem ledolgozhatatlan akkor sem, ha rákukkantunk a sorsolásunkra. Ugyanakkor mind a mai, mind a hétvégi, Chievo elleni kötelezőt húznunk kell hozzá. Utána, de csakis utána pedig újraindíthatjuk a matekszakkört.

Udinese-Inter, 20.45, TV: DigiSport1, 22.45, felvételről, úgyhogy inkább sztrímeljetek

Várható kezdők:

Udinese (3-4-1-2):

Karnezis - Danilo, Domizzi, Piris - Widmer, jövőre jöhetsz hozzánk Allan, Pinzi, Pasquale - Guillherme - Koné és félek tőled Di Natale

Inter (4-3-1-2):

Handanovic - D'Ambrosio, Vidic, Felipe, Santon - Guarín, Medel, Gnoukouri - Hernanes - Palacio, Icardi

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik