InterWAGs, avagy Wanda és a többiek

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2015.12.26. 11:12
Karácsony van, ilyenkor lazább olvasnivalóval ajándékozunk meg benneteket. Négy évvel ezelőtt Zimány Lindával adtuk el a játékosok oldalbordáit...

Karácsony van, ilyenkor lazább olvasnivalóval ajándékozunk meg benneteket. Négy évvel ezelőtt Zimány Lindával adtuk el a játékosok oldalbordáit bemutató posztot, most ki más, mint Icardi párja, a leghírhedtebb focistafeleség vezeti a WAG-ek (wives and girlfriends) csapatát. Tehát kezeket a paplan fölé, éljenek és jöjjenek a csajok, tessék szavazni!Karácsony van, ilyenkor lazább olvasnivalóval ajándékozunk meg benneteket. Négy évvel ezelőtt Zimány Lindával adtuk el a játékosok oldalbordáit bemutató posztot, most ki más, mint Icardi párja, a leghírhedtebb focistafeleség vezeti a WAG-ek (wives and girlfriends) csapatát. Tehát kezeket a paplan fölé, éljenek és jöjjenek a csajok, tessék szavazni!

Mindenek előtt annyit, hogy Kondogbia szerelmi életéről nem találtam infót, úgyhogy interes szingli hölgyek, itt az esély!

Zoja Trobec, a KK Olimpija Ljubljana egykori cheerleadere hosszú évek óta együtt van a tizenegyesek főellenségével. 2012 májusában házasodtak össze, és mióta két gyermekük, Alen (4) és Ian Handanovic (2) megszületett, Zoja asszony bizonyára kevesebbszer öltözik be pomponlánynak az esti szerepjátékos hancúr kedvéért.

Davide Santon Chloe Sandersonja nem a McLeod lányai című sorozat életre kelt karaktere, hanem egy karakán, nagyszájú menyecske, aki a twitteren előszeretettel csiripelháttérinfókat pasija átigazolásairól. A Newcastle-ben összejött párt örökre egymáshoz láncolta kétéves kislányuk, Sienna.

Az újonnan emelkedett egyik fal családi életéről szóló infók úgy eltűntek a netről, mint ahogy a Mirandára bízott emberek szoktak a pályáról. Jacqueline-nek hívják az asszonyt, a két gyerek pedig Lucas és Joao Vitor névre hallgat.

A MirMur másik tagja a távkapcsolat előnyeit és hátrányait is megtapasztalta Samanta Gutierrezzel. Négy évvel ezelőtt egy közös focista haver jóvoltából ismerkedtek meg, és ahogy Chandler és Monica, először ők is barátok voltak, aztán a dolog átfordult komolyba Londonban Caliban. A mérnöknek tanult hölgy és Murillo sokáig az interneten tartotta életben szerelmük tüzét, de egy ideje már Milánóban építik a fészküket két óriáskutyával.

Alex Telles Priscila Minuzzóval kavar régóta. Érthető módon jóban vannak a Melo-családdal, hiszen már Isztambulban is együtt jártak a lányok shoppingolni pasijaik helyett azok bankkártyáival. A szerelmespárnál (még) akkora a harmónia, hogy gyerek helyettközös Instagram-fiókot gondoznak, melyből kiderül, hogy túl vannak A Nagy Lépésen és két blökit nevelnek.

A főtahóról fogalmam sincs, milyen a magánéletben, de remélhetőleg nem rúgja kulcscsonton Robertát, ha este hatra nincs házi koszt rittyentve a vacsoraasztalra. Felipe Melo négy gyermek, Bernardo, David, Lyneker (igen, Gary Lineker után) és Pietra, valamint négy kutyus édesapja. Biztos habókos fater lehet, sok vidámsággal és ökörséggel - amíg valamelyik kölök vagy eb fel nem bosszantja.

Ha a futballvilágból castingolnánkférfi főszereplőt A szépség és a szörnyeteg remake-jéhez,Gary Medelnél meg is állhatna a keresés. Mármint utóbbi szerepére. Elképzelni nem tudom, hogyan nyerte el Cristina Morales szívét a Manöken, mert hát valljuk be, nem egy Ryan Gosling, nincs Michael Phelps-teste, és még a 170 centit se éri el (a csaja magasabb...). Ja, megvan: híres és gazdag! Nahát! A spanyol tévés személyiség egy kislánnyal ajándékozta meg a saját állítása szerint csak a pályán pitbullként viselkedő, azon kívül kenyérre kenhető chilei vadembert.

Brozo a csajozásban is #epic lehet, mert a Ferragosto idején két gádzsi társaságában szelfizett, de azóta kiderült, hogy az igazit Lucija Kosabernek hívják és személyi edzőnek készül. Alighanem a tanult mozgásformák jól jönnek Marcelo Brozovic számára egyéb élethelyzetekben.

Sztevan Jovetics szerelmi életét misztikum lengi körül, mert hol egy Zorana Mandics nevű nő, hol bizonyos Bojana Jovetics (csak nem a tesója?!) társaságában vannak róla képek a bulvárvilágban. Mandics kisasszonyra voksolok.

Mintha az olasz Édes Életben szerepelne Icardi és Wanda Nara (akinek a testvére korábban Diego Forlánnal randizott!), annyi mindent tudunk róluk. Tudjuk, hogy Maurito egy nyaraláson jött össze ismerkedett megakkori haverja, Maxi Lopez három gyerekes feleségével, de aztán a szőke aranyásó elhagyta a gyengébb képességű csatárt Icardiért, akinek, biztos, ami biztos, szintén szült egy porontyot. Így most a 22 éves Icardi egykori cimborája utódaival együtt négy (!) gyereket nevel újdonsült hitvesével, merthogy a nyáron gyűrűt húzott minden idők főWAGjének ujjára.

Perisicéknél minden rendben van. A 26 éves szélső már három éve édesapának mondhatja magát; Josipával közös kisfiúk igazi tradicionális horvát keresztnevet, a Leonardót kapta. A felesleg Instagramja alapján sokat korzóznak Milánóban.

A többieknek képaláírás jut ismét.

Carrizo párja, Betiana

Vidics szigorú neje, Ana

Jesus és Maria Carol

Dodo Angelicája

Maité, Montoya kedvese

Giulia, aki az előző összeállítás óta együtt van Ranocchiával

Enza, D'Ambrosio hódítása

Sara a kép óta még egy gyereket szült Biabiany-nak

Egy levadászott galamb húzta Andreina Guarín ujjára a gyűrűt (nem)

Még egy Wanda, de ő visszafogottabb

Ljajics nem csak a csokit, Angelicát is szereti

1 Elizabeth Tjandra, Thohir felesége


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik