Felállni a padlóról

2362309 23623092362309 2362309
Vágólapra másolva!
2015.10.04. 14:10
Múlt hét vasárnap igen komolyan megsorozta kedvenceinket a Fiorentina, meg is roggyant egy kicsit a csapat. Remélhetőleg minden játékos feldolgozta...

Múlt hét vasárnap igen komolyan megsorozta kedvenceinket a Fiorentina, meg is roggyant egy kicsit a csapat. Remélhetőleg minden játékos feldolgozta a történteket és összerakta magát fejben, mert ma délután muszáj javítani. A hírek mondjuk adnak okot az aggodalomra bőségesen.

A Sampdoriánál nehezebb idegenbeli feladványt macerásan lehetett volna csak kiosztani, miután gyermeki lelkesedéssel megráztuk a pofonfát, de nem ez a legnagyobb probléma. Sokkal inkább az, hogy már az AHM-ben is közel állt Mancs ahhoz, hogy díjjal is értékeljük azt az össze-vissza variálást, amit a Viola ellen leművelt, de neki ez sem elég, a héten állítólag orrba-szája gyakoroltatta a csapattal a háromvédős játékot. Nem is elképzelhetetlen, hogy ezzel kezdünk ma, ha valóra válik, akkor valahogy így nézne ki: Rano, Murillo, JJ - Biabiany, Melo, Medel, Santon - Perisic, Icardi, Ljajics. Ebben a 3-4-3-ban az lenne a pláne, hogy csere nélkül lehetne átállítani a csapatot 4-2-3-1-re (Santon balról átmenne jobbra és JJ-vel szélső védők, a 2 kidobóember közepén adott, Icardi mögött pedig a két ICS és Biabiany alkotná a középpálya támadó részlegét).

Ez így elsőre nekem meglehetősen szarul hangzik, mondjuk Mancs háromvédős próbálkozásaitól alapjáraton kap el az agyfasz. Először talán valami alapjátékot kéne megtanulni és utána lehetne más felállásokkal szórakozni...

De hogy ne csak rossz hírekkel ijesztegessek, természetesen bőven benne van a pakliban, hogy ez az egész csak vaklárma és maradunk a megszokott felállásnál a megszokott arcokkal. Másrészt, ugyan nem vagyok jó jós, de múlt vasárnap nagyon féltem a Fiorentinától, ugyanakkor most nincsenek rossz érzéseim a meccsel kapcsolatban, hiszen Roma-verés ide vagy oda, Zenga csapataitól úgy alapjáraton nem fog a jeges rémület. Hátha megint bejön.

Jovetics nem lesz, Miranda, eltiltott, Murillo és JJ elvileg felépült. Három dologban bízok: hogy valaki fog villanni, hogy Handa felfújja az arcát a múlt hét után és szétszopatja az ellent, valamint, hogy Éder nem nyittatja ki Thohirral a csekkfüzetét.

Sampdoria-Inter, 15.00, TV: DigiSport2

Annyira a nyakunkon van a meccs, hogy már hivatalos kezdő is van:

Sampdoria (4-3-1-2):

Viviano - Pereira, Moisander, Zukanovic, Mesbah - Correa, Fernando, Barreto - Soriano - Muriel, Éder

Inter (4-3-3, semmi változás, Ljajicsot megérte leigazolni, Alex meg rúghatja az ellenkező oldali szögleteket továbbra is):

Handanovic - Santon, Medel, Murillo, Alex Telles - Guarín, Melo, Kondogbia - Perisic, Palacio, Icardi

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik