Üdvözöld Facchettit és a többieket!

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2015.06.01. 00:06
Címkék
Mély megrendüléssel és fájdalommal tudatjuk, hogy szerző- és szurkolótársunk, Lóri, vagy ahogyan itt a blogon emlékezhettetek rá, Lóri88...

Mély megrendüléssel és fájdalommal tudatjuk, hogy szerző- és szurkolótársunk, Lóri, vagy ahogyan itt a blogon emlékezhettetek rá, Lóri88 vasárnap reggel súlyos betegség következtében tragikus hirtelenséggel elhunyt. 26 évet élt.


Drága Lóri,

Hogy is kezdjem. Soha nem írtam még nekrológot. De a kedvedért teszek bele sinkovicsos sortöréseket, ahogy egyszer egy posztom kapcsán megjegyezted.

Nem láttuk egymást sűrűn, de az Inter, az utazások, az MSN-ezések és a Fantasy-draftok összetartottak minket. Talán egy közös meccsnézésen vagy szurkolói focin találkoztunk először élőben a több évnyi virtuális barátságból szintet lépve jó 12-13 éve. Szinte még gyerek voltál, ám kortársaidnál sokkal okosabb és érettebb.

Teltek az esztendők, mindig jött egy Recoba-gól, egy Hutosz-istenítés, vagy egy szeptemberi draft. Ha máskor nem is, akkor egész este cseteltünk, hogy a 19. körben melyik Catania-védőt kukázzuk ki.

No meg a milánói/udinei utak.

Kétszer jöttél velünk. Először négyesben vágtunk neki egy udinei túrának 2011-ben. Emlékszel, amikor tostaóztunk és az M-betűnél kb. 16.-nak mondtad Messit? Vicces volt. Az nem rémlik, hogy a H-betűnél benyögted-e Hutoszt, de a nyakamat tenném rá, hogy igen.

Senki nem értette a fórumban, miért szeretted azt a béna görögöt. Sejtettük, hogy ironikus rajongás volt ez, mert a futballhoz valamit is konyító ember – Te pedig az voltál – bármikor lehulladékozta a jó Lamproszt. Kivéve Téged.

Recoba az más. Bocsáss meg, amiért lefoglaltam a becenevét bitorló nicket és neked csupán a kicsinyítő képzős jutott.

Amikor elindult a blogunk, hamar eszembe jutottál, hogy leigazoljalak a szerzői csapatba. Fanyar és intelligens humorod, kiváló fogalmazási készséged tökéletes bloggerré predesztinált. Sajnálom, hogy a tanulmányaid és később a munka miatt nem jutott rá több időd. Meg az utazásokra sem.

Többször mondtam a többieknek, hogy a két és fél évvel ezelőtti kirándulásunk talán a legjobb interes túra volt. Nem kis részben miattad. Azóta talán csak egyszer találkoztunk valami közös meccsnézésen.

Ritkán beszéltünk.

Próbáltalak visszacsábítani írni, hívtalak meccset nézni, vagy Milánóba. Mondtad, hogy jó-jó, de betegeskedsz, így megértettük a visszautasítások okát. De hogy ekkora a baj, azt álmainkban sem gondoltuk volna. Hisz szombaton még képet tettél fel, melyen a kedveseddel vagy...

Gondolom, ma odaföntről streamelted az Inter-Empolit. Reméljük, a mennyekben nem szaggat a kép és a laposhas-reklámok helyett azt láttad, ahogy a csapatod első számú csatára, Icardi bevert kettőt és gólkirály lett. Majd kiszámoljuk a meccsed eredményét.

Biztos összefutottál azóta Guguval. Csináljátok meg ketten a Mennyei Fantasy-t.

Hiányozni fogsz.

Nyugodj békében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik