Dráma

2367565 23675652367565 2367565
Vágólapra másolva!
2013.02.15. 09:02
Címkék
Diego Milito sajnálatos és súlyos sérülése miatt könnyen lehet, hogy a Herceg karrierje mellett a BL-helyezéses álmoknak, ezzel együtt az egész...

Diego Milito sajnálatos és súlyos sérülése miatt könnyen lehet, hogy a Herceg karrierje mellett a BL-helyezéses álmoknak, ezzel együtt az egész idénynek annyi. Kettős térdszalag-szakadást szenvedett Madrid hőse, ami azonnali műtétet követő nagyjából hat hónapos kihagyással jár és mivel 34 éves emberről beszélünk, sajnos benne van a pakliban, hogy a Cluj ellen láthattuk utoljára kék-feketében futballozni.

Előfordult már példa házon belüli viszonylag gyors és eredményes felépülésre hasonlóan horror sérülésből (Samuelre gondolok), de a Fal ugye alulról karcolta a harmincat akkor. A legújabb hírek szerint a 22-esünk nem akar úgy véget vetni a pályafutásának, hogy a szurkolóknak egy pályán zokogó Milito maradjon meg utolsó emlékként, ezért mindent megtesz, hogy a következő évadra felépüljön.

Milito kiesése alapjaiban mossa alá Stramaccioni variálási lehetőségeit a támadósorban - ráadásul mikor, ha nem a Fiorentina és a Milan elleni sorsdöntőnek is tekinthető bajnokik előtt. Palaciót karanténba kellene helyezni a meccsek között, nehogy pl. influenzás legyen a vezető ék feladatát a jelenlegi állományból egyedüliként ellátni képes Tincses.

Nézzük, mik a lehetőségek:

1.) Rodrigoal idény végig egyedüliként látja el a centerfeladatokat és fél Milánó naponta háromszor betér a Dómba elmormolni egy imát érte, hogy bírja fizikálisan és egészségügyileg.

2.) Cassanóból is lehet valamiféle 60 perces középcsatárt faragni, a "testi ereje" megvan hozzá.

3.) Branca dél-amerikai Youtube-huszárok felkutatása helyett expedíciót indít az Örök Fiatalság Elixírjének megtalálására és ha sikerrel jár, hetente háromszor beínjekciózzuk vele Rocchit.

4.) Longo és Livaja nem jöhet vissza kölcsönből, tehát muszáj szétnézni a gyerekosztályon. Forte, Garritano és Terrani lehetnek a kényszerből szintet ugrók.

5.) A transzferpiacon kizárólag klub nélküli játékost lehet szerződtetni jelenleg. Ilyen például a lefogyott Ronaldo, a Galatasaray által nemrég elzavart Milan Baros, akiről már csiripelnek is a Twittermadarak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik