Csapó kettő

115560 115560115560 115560
Vágólapra másolva!
2012.04.25. 07:04
Deja vum van. Rövid időn belül másodszor állok (ülök) neki egy Udinese elleni beharangozónak (annyira, hogy még az előző képet is leloptam)....

Deja vum van. Rövid időn belül másodszor állok (ülök) neki egy Udinese elleni beharangozónak (annyira, hogy még az előző képet is leloptam). A másfél héttel ezelőtti szomorú esemény miatt, az elhalasztott Udinese-Inter összecsapást, ma 15.00 órakor játsszák le. Igen, szerdán, hétköznap háromkor. Jobb időpontot nem is találhattak volna, így legalább csak minden harmadik Interista látja majd, az egykori világsztárok újabb szenvedésének friss epizódját. Nyilván azon sorozat küzdelmei zajlanak este, amelyben előzékenyen továbbengedtük a Marseille-t, így nem tehették késői órára, de az mégsem állapot, ha a pályán lévők és a nézők száma megegyezik. Elég a picsogásból, túl sok minden nem változott, eggyel megint közelebb vagyunk megváltó(nak hitt) szezon végéhez.Deja vum van. Rövid időn belül másodszor állok (ülök) neki egy Udinese elleni beharangozónak (annyira, hogy még az előző képet is leloptam). A másfél héttel ezelőtti szomorú esemény miatt, az elhalasztott Udinese-Inter összecsapást, ma 15.00 órakor játsszák le. Igen, szerdán, hétköznap háromkor. Jobb időpontot nem is találhattak volna, így legalább csak minden harmadik Interista látja majd, az egykori világsztárok újabb szenvedésének friss epizódját. Nyilván azon sorozat küzdelmei zajlanak este, amelyben előzékenyen továbbengedtük a Marseille-t, így nem tehették késői órára, de az mégsem állapot, ha a pályán lévők és a nézők száma megegyezik. Elég a picsogásból, túl sok minden nem változott, eggyel megint közelebb vagyunk megváltó(nak hitt) szezon végéhez.

Annyira nem változott semmi, hogy szinte minden ül, amit ebben a posztban célkitűzésként fogalmaztam meg. Ugyanazt gondolom, neki kell veselkedni és könyörtelenül legyűrni az egyik komoly vetélytársat. Más kérdés, hogy azóta kiderült, hogy talán mégsem tartja mindenki annyira létszükségesnek a BL helyet. A "mindenki" itt sajnos a játékosainkat takarja, szóval, ha jót akartok magatoknak úgy álltok hozzá, ahogy ők, akkor nem érhet csalódás. Bár egy Inter szurkoló idén márimmúnisa csalódásra, mint gyakorló vámpír fokhagymáspirítósra.

Akkor a személyi változások: a legszomorúbb, hogy Zanetti sérülés miatt kénytelen kihagyni a meccset, ami azt jelenti, hogy nem lesz meg neki idén a 800. Inter mérkőzése. Nincs szerencséje idén az Udinese-Fiorentina párossal, ősszel az első kiállítása, ami miatt kihagyta a lilák elleni meccset, most megsérült Firenzében, ami miatt nem lehet ott kiszebrák ellen. Rajta kívül Stramaccioni nem nevezte Forlánt a mérkőzésre. Az uruguayi teljesítményére bőszen bólogatnak a Manchester United drukkerei, akik azon gondolkoztak, hova tűnt az a szerencsétlen figura, akit ők Spanyolországba importáltak, mert, hogy egy másik szűke fürtös fiú lőtte ezeket a gólokat, az tuti. Na, hát most megkerült. Pont ezért a padról is lekerült.

Cserébe ott van a keretben Marko Livaja, a horvát zöldfülűnek még nincs felnőtt meccse kék-feketében. Chivu sérülése miatt csak megáld minket a sors Ranocchiával (Samuel még mindig a múlt heti sprintjét piheni ki), a szegény embert az ág is húzza örök érvényűmár nem elég kifejező velünk kapcsolatban, inkább az merül fel bennem, hogy egy halott testbe már minek engedsz bele még egy tárat? Mintha Dévényi Tibit beküldenéd az elfekvőbe pár kívánsággal. Morbid humor, biztos csak én nem értem. De Ranocchia neve pár hónapja, az Istenem mondd miért? üvöltözésre sarkallott, ma már csak behúzok egyet a lesz gól a meccsen rubrikába. A többiek teljes életnagyságban ott lesznek, odaát Isla még mindig nem akar pályára lépni leendő csapata ellen, Fernandes szolidáris vele, Benatia és Pinzi viszont visszatértek. Nem mintha sokat osztana, hogy kik ellen nem akarunk nyerni. (A várható kezdő, a Gazetta tippje, magyarán biztosan változni fog).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik