Csaló, tégla, vagy jóbarát?

Vágólapra másolva!
2012.04.27. 11:04
Címkék
A youtube-os videók eredetiségét manapság Maya Gold szüzességénél is könnyebb megkérdőjelezni, ezért fenntartásokkal kezeljük Mauro Zarate...

A youtube-os videók eredetiségét manapság Maya Gold szüzességénél is könnyebb megkérdőjelezni, ezért fenntartásokkal kezeljük Mauro Zarate a Fiorentina-Inter mérkőzés 68. percében Julio Cesar tizenegyesvédése pillanatában bemutatott reakcióját. Lapozás után megpróbálunk lehetséges magyarázatokat adni a viselkedésérére és persze megtekinthető a felvétel.A youtube-os videók eredetiségét manapság Maya Gold szüzességénél is könnyebb megkérdőjelezni, ezért fenntartásokkal kezeljük Mauro Zarate a Fiorentina-Inter mérkőzés 68. percében Julio Cesar tizenegyesvédése pillanatában bemutatott reakcióját. Lapozás után megpróbálunk lehetséges magyarázatokat adni a viselkedésérére és persze megtekinthető a felvétel.

Variációk:

1. K. Zoltán, L. Mátyás, vagy Cristiano D. biztos infójának köszönhetően komoly összeget tett fel a "Lesz-e tizenegyesgól a meccsen?" kimenetelre valamelyik illegális fogadóirodában 15.25-ös oddsszal, a nyereményt pedig Susan nővérnek és az árvaháznak adta volna.

2. Fogadott a kapussal, hogy több gólt lő az idényben, mint ahány büntetőt Julio kivéd (ez esetben érthető a csalódottsága, hiszen elég rosszul áll).

3. A hibázó Adem Ljajics közeli cimborája, és mint igazi jóbarát, örült volna a pajtás sikerének.

4. A semmirekellő nem véletlenül játszott szinte egész idényben minősíthetetlenül, valójában beépített emberként belülről fúrja a csapatot és a Laziót próbálja a harmadik helyhez segíteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik