A hónap momentumai - Október

115560 115560115560 115560
Vágólapra másolva!
2012.11.07. 15:11
Címkék
Remélem hagyománnyá válik, hogy győztes rangadó után kell előállnom a farbával, azaz a hónap momentumaival. Természetesen a derby nem számít...

Remélem hagyománnyá válik, hogy győztes rangadó után kell előállnom a farbával, azaz a hónap momentumaival. Természetesen a derby nem számít bele, elkezdődött a november, túl vagyunk a halottak napján, eltemettük a Juventust. Apropó, azon gondolkodtam a meccs másnapján, hogy a Partizan ellen, mintha jobban megszenvedtünk volna a sikerérért hazai pályán, ott tényleg benne volt a pakliban, hogy kikapunk. Úgy látszik csak színeiben hasonlít egymásra a két csapat, mindegy is. Na, de itt van, az új havi, ami most nem baj, hanem ünnep. 100%-os október.Remélem hagyománnyá válik, hogy győztes rangadó után kell előállnom a farbával, azaz a hónap momentumaival. Természetesen a derby nem számít bele, elkezdődött a november, túl vagyunk a halottak napján, eltemettük a Juventust. Apropó, azon gondolkodtam a meccs másnapján, hogy a Partizan ellen, mintha jobban megszenvedtünk volna a sikerérért hazai pályán, ott tényleg benne volt a pakliban, hogy kikapunk. Úgy látszik csak színeiben hasonlít egymásra a két csapat, mindegy is. Na, de itt van, az új havi, ami most nem baj, hanem ünnep. 100%-os október.

1. Legjobb védő/kapus – Giacinto Facchetti & Walter Zenga díj

Kedves Samuel szülők! A végzős diákjainkat már kevésbé szoktuk bevonni a közösségi munkába, inkább a gimnáziumi tanulmányaikra akarjuk felkészíteni őket. De Valter, - mint korábban oly sokszor - újra aktivizálta magát, rendkívül sokat segít az alsóbb tagozatos társainak a diákönkormányzat vezetésében. Ezért a közösségben vállalt elévülhetetlen munkájáért osztályfőnöki dicséretben részesítem.


2. Legjobb középpályás – Sandro Mazzola díj

Kedves Cambiasso szülők! Gyermekük az iskolai tanulmányi verseny első helyezettje lett.Ezért osztályfőnöki dicséretben részesítem. Egyúttal szeretném nevezni az országos tanulmányi versenyre is, amelyre természetesen külön felkészítést kapna.

3. Legjobb támadó – Nyers István díj

Kedves Palacio szülők! Gyermekük beilleszkedése a közösségünkbe még a vártnál is könnyebben sikerült. Ugyan azt vártuk, hogy Roderik könnyen meg fogja értetni magát a társaival, - mivel hasonló profilú iskolából érkezett, így az előtanulmányai nem hagytak kívánni valót maguk után - de aggódtunk betegsége miatt. Az új környezetben való beilleszkedés alatti hosszabb kimaradás gyakran megnehezíti a nebulók dolgát, kívülállókká válhatnak, lemaradnak a tananyagban és az érzékenyebb lelkületű diákokat megviselheti az ilyesmi. De Roderik, az állandó pozitív hozzáállásával és szórakoztató stílusával magával ragadta a többieket is. A példamutató magatartása miatt, osztályfőnökidicséretbenrészesítem.

4. Legnagyobb csalódás – Quaresma díj

Kedves Silvestre szülők! Sajnos Mátyás teljesítménye az idei tanévben rendkívül gyenge, ha így folytatja tovább félévkor kénytelen leszek megbuktatni. Az iskola vezetőségének javaslatára, Mátyás osztályt ugorhatott, de kiemelkedő teljesítménye véleményem szerint inkább az alacsonyabb elvárásoknak volt köszönhető. Így ezt az osztályváltást korainak tartom. Fiúk nem képes ugyanarra a teljesítményre, amit nehezen dolgoz fel, így a közösségünkben is aggasztó a helyzete. Kérem önöket segítsenek feloldani gátlásait illetve, ha tanulmányi eredményei nem javulnak, akkor fogadjanak mellé külön tanárt, különben Mátyás évismétlésre fog kényszerülni.

5. Legkellemesebb meglepetés – Giuseppe Bergomi díj

Kedves Cambiasso szülők! Mint korábban értesítettem önöket, István fiúk magatartása és szorgalma az elmúlt hónapokban nagyon leromlott. István, mindig az osztályelsők közé tartozott, nem csak példamutató volt, hanem hangadó is, kifinomult vezetői képességeinek hála húzta magával az osztály többi tagját is. Rengeteg tanulmányi versenyt nyert meg, de az utóbbi időben azt vettem észre, hogy István motivációja csökkent, így elkezdett kifelé kacsintgatni, az órákra pusztán alvás vagy pihenés céljából járt be. Viszont az újonnan érkező osztálytársak kiváló teljesítménye elkezdte ösztönözni, mi több hasonló érdeklődési körű barátokra is lelt. Az ismételten kiemelkedő tanulmányi átlagáért cserébe, igazgatói dicséretben részesítem.

6. Legszebb gól – Christian Vieri díj

Kedves Palacio szülők! Roderiket a tanulmányi versenyünkön elért bravúros teljesítményéért cserébe,dicséretbenrészesítem.


7. Legnevetségesebb momentum – Vratislav Gresko díj

Kedves Ranocchia szülők! András fiúk az éves (tűz)védelmi gyakorlatunk során Sámuel Valter barátja segítségével, megrongált egy poroltó készüléket. Aminek következtében potyagólt kapott a csapat az első emeleti folyosón súlyos poroltó hiánnyal küszködik iskolánk. Az állapot igen aggasztó.


8. Legszebb védés – Gianluca Pagliuca díj

Kedves Handanovic szülők! A szerb testvériskolánkkal folytatott cserediák programban való hathatós közreműködéséért, Samirt, dicséretben részesítjük.


9. Legszebb csel/egyéni megmozdulás – Ronaldo díj

Kedves Coutinho szülők! Fülöp az azerbajdzsáni vers és prózamondó versenyen különdíjat kapott, egyedi előadásmódjának köszönhetően. Akiválóteljesítményért cserébe dicséretben részesítjük.


10. Legostobább döntés – Mircea Lucescu díj

Iskolánk a partizán-programon belül szerb cserediákokat fogadott. A közös együttműködést a héten folyatjuk. A vendéglátásról szeretnénk megjegyezni, hogy ugyan végül jól sikerült, de az elején komoly bonyodalmat okozott, hogy szem elől tévesztettük a szerb nebulókat, akik kényük kedvük szerint csatangolhattak intézményünkben.

11. Legszimpatikusabb döntés – José Mourinho díj

Osztályunk nagy örömére, Guarín Frédi az igazgatói intő után újra a tőle elvárt módon teljesít. Mindenképpen köszönettel tartozunk Stramaccioni osztályfőnök úrnak, hogy nevelési célból padra ültette sarokba állította, a renitens diákot.

Múlt hónapban (a naptár szerint szeptember), úgy döntöttetek, hogy Ranocchia jutalma legyen a száz, szőke, szűz papnő. E hónapban a már fent említett argentin hármas verseng az egyelőre ingyenes kattintásokért cserébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik