A hét műtárgya

nerazzurri | 2016.01.10. | 10:01

A szombati játéknap megint a lehető legjobban alakult, úgyhogy remélhetőleg nem következik be az ilyenkor szokásos pofára esés. A közelmúlt...


Hirdetés

A szombati játéknap megint a lehető legjobban alakult, úgyhogy remélhetőleg nem következik be az ilyenkor szokásos pofára esés. A közelmúlt eredményeit tekintve ideálisnak tűnő ellenfél következik: az a Sassuolo érkezik ebédidőben Milánóba, amelyet az elmúlt években kétszer is sikerült agyonvágni.


Persze a mostani "Reggiana" nem hasonlítható az Inter ellen rendre heteket beszippantó csapathoz; elég korrekt kis társaság, tele remek játékosokkal, élükön a magát Inter-szurkolónak valló, ám idén gólok helyett lapgyűjtésben jeleskedő Berardival.

Eközben Mancs megint megpörgeti a Miszlik-kereket és a 4-4-2-es felállással kíván jó étvágyat az ebédhez (ilyen még úgyse volt). Kihúzta pár embernek a Gonosz Gomba-kártyát, ami most Kondogbiának és Ljajicsnak jelenti azt, hogy "bumm, szívtál!"

Guarín influenzás, Melo még szerencsére eltiltott.

Várható kezdő a Digisporton: Handanovic, D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Telles, Biabiany, Brozovic, Medel, Perisic, Icardi (c), Jovetic

 

nerazzurri

Címkék

Friss kommentek

Blogarchívum