Wolfsburg: Bayern, Real, Barca – ajánlat De Bruyne-ért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.12. 11:57
null
Kevin De Bruyne-ért sorban állnak az európai topcsapatok, így a Bayern München is (Fotó: Reuters)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Wolfsburg vezetőedzője, Dieter Hecking elárulta, a Manchester City mellett a Bayern München, a Real Madrid és a Barcelona is bejelentkezett Kevin De Bruyne-ért.

 

Angol sajtóértesülések szerint a Manchester City már tett egy 45 millió fontos ajánlatot a belga válogatott támadóért, akit 50 millió font alatt nem enged el a Wolfsburg.

A német csapat vezetőedzője, Dieter Hecking nemrégiben azt mondta, sokra tartja a Manchester Cityt, de az ő olvasatában a Real Madrid, a Barcelona és a Bayern München más szintet képvisel. A szakember most kiegészítette a mondandóját, s elárulta, hogy a két spanyol és a bajor gigász ugyancsak bejelentkezett a 24 éves játékosért.

„Minden tiszteletem a Manchester Cityé, de a Real Madrid, a Barca és a Bayern München is érdeklődik De Bruyne iránt, sőt már ajánlatot is tettek érte. Úgy számolok, hogy Kevin marad a klubnál, ám nem zárok ki semmit. Meghallgatjuk az ajánlatokat, de csak akkor távozik, ha rengeteg pénzt kínálnak érte” – idézi a madridi illetőségű As sportnapilap Heckinget.

De Bruyne a legutóbbi szezonban 51 tétmérkőzésen 16 gólt és 28 gólpasszt jegyzett a Wolfsburgban, a szerződése 2019-ben jár le a „farkasoknál”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik