Werder: Kleinheisler játékjoga félmillió euróba is kerülhetett

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2016.01.20. 21:42
Beszámoltunk róla, hogy Kleinheisler László 2019-ig szóló szerződést írt alá a Werder Bremen labdarúgócsapatával.

Az NDR értesülései szerint Kleinheisler már a Schalke elleni tavaszi szezonrajton (vasárnap, 17.30) a brémai meccskeretben lehet. A regionális rádió- és televízióadó, valamint a Bild korábban háromszázezer eurós átigazolási összegről írt. Az M1 aktuális csatorna szerda esti információi szerint viszont Kleinheisler 500 ezer euróért váltott klubot.NDR értesülései szerint Kleinheisler már a Schalke elleni tavaszi szezonrajton (vasárnap, 17.30) a brémai meccskeretben lehet. A regionális rádió- és televízióadó, valamint a Bild korábban háromszázezer eurós átigazolási összegről írt. Az M1 aktuális csatorna szerda esti információi szerint viszont Kleinheisler 500 ezer euróért váltott klubot.

Az M1 aktuális csatorna kérdésére a fehérvári klub tulajdonosa, Garancsi István azt mondta, a szerződés titkos, így a tartalmáról nem beszélhet.

Tavasszal Huszti Szabolcs (Eintracht Frankfurt) és Szalai Ádám (Hannover) mellett Kleinheisler lesz a harmadik magyar légiós a német élvonalban. A Bundesligát korábban már megjáró Huszti és Kleinheisler mellett még Balogh Norbert (Palermo) az, aki a téli átigazolási időszakban magyarként szerződött az öt topliga egyikébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik