Videó: amikor gólt lőtt, majd túl sokáig ünnepelt a kapus

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.22. 16:55
A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most a Bundesliga 2003–2004-es idényéből elevenítünk fel egy meglehetősen bizarr jelenetsort.

2004. április 17-én megrendezett Schalke–Bayer Leverkusen mérkőzés második félidejében nem mindennapi jelenetsor játszódott le: Hans-Jörg Butt, a vendégek kapusa jelentkezett egy tizenegyes elvégzésére, majd a 76. percben értékesítette is a büntetőt. Ezzel 3–1-re módosította az állást, majd a csapattársaival hosszas ünneplésbe kezdett, végül komótosan visszakocogott a kapujába.2004. április 17-én megrendezett Schalke–Bayer Leverkusen mérkőzés második félidejében nem mindennapi jelenetsor játszódott le: Hans-Jörg Butt, a vendégek kapusa jelentkezett egy tizenegyes elvégzésére, majd a 76. percben értékesítette is a büntetőt. Ezzel 3–1-re módosította az állást, majd a csapattársaival hosszas ünneplésbe kezdett, végül komótosan visszakocogott a kapujába.

A probléma ezzel csupán annyi volt, hogy ezalatt a Schalke gyorsan elvégezte a középkezdést, majd Mike Hanke a kezdőkörből a kapuba ívelte a labdát. Butt szerencséjére több gól már nem született a mérkőzésen, így a Leverkusen 3–2-re nyert, és megszerezte a három pontot.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik