Videó: a Bayern védője tátott szájjal nézte, majd elérzékenyült

Vágólapra másolva!
2016.02.17. 18:51
Holger Badstuber, a Bayern München védője a múlt szombati edzésen bokatörést szenvedett, és előreláthatólag három hónapot kell kihagynia. Az Augsburg elleni bajnoki előtt a csapat tagjai egyedi pólófelirattal biztatták, míg a szurkolók többször is a nevét kiáltották. Legutóbb pedig ismét a játékosok, továbbá a vezetőedző, Josep Guardiola és az elnök, Karl-Heinz Rummenigge mutattak együttérzést iránta.

„Nagyon optimista vagyok. Lehetne rosszabb is, de én csak előre tekintek” – kezdte röviden Holger Badstuber, aki nagyon örült a csapattársai jókívánságainak.Holger Badstuber, aki nagyon örült a csapattársai jókívánságainak.

„Fel a fejjel, haver! Nagyon erős vagy! Veled vagyunk!” – mondta Franck Ribéry.

„Holger! Tudok középső védőt is játszani, de jobb lenne, ha visszajönnél!” – viccelődött a 28-as mezben játszó védőtársával Rafinha.

BADSTUBER SÉRÜLÉSEI
2012. december 2. – 2014. augusztus 21.: szalagszakadás
2014. szeptember 14. – 2015. február 13.: ínszalagszakadás
2015. április 22. – november 6.: izomszakadás
2016. február 13. – ???: bokatörés
A dátumoknál a sérülés időpontját, illetve a tétmérkőzésen való visszatérés időpontját vettük figyelembe.

„Jobbulást neki! Azt szeretném, amit Holger is, hogy minél hamarabb visszatérjen. Azonnal optimistán állt a helyzethez, és ez csodálatos” – tette hozzá az elnök, Karl-Heinz Rummenigge, aki nem győzött gratulálni a csapatnak az Augsburg elleni mérkőzésen mutatott győzelméhez és a bajnoki előtti gesztushoz, amikor a játékosok egyedi pólófelirattal biztatták sérült társuk.

A márciusban 27. életévét betöltő világbajnoki bronzérmes labdarúgó nem először szenvedett súlyos sérülést karrierje során. 2012 végén elszakadt a keresztszalagja, amiből 2014 nyarán tért vissza, de nem sokkal később újra megsérült. Legutóbb 2015 novemberében lépett pályára, és most ismét kidőlt, így félő, hogy nem lehet ott a nyári franciaországi Európa-bajnokságon.

A Bayern labdarúgói egyedi mezben biztatták Badstubert az Augsburg elleni bajnoki előtt (Forrás: Twitter/bayern@germany)
A Bayern labdarúgói egyedi mezben biztatták Badstubert az Augsburg elleni bajnoki előtt (Forrás: Twitter/bayern@germany)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik