Szalai Ádám: Nincs jogunk panaszkodni; Úszás, vívás, kajak-kenu – előre Tokióig

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.05.14. 00:39
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Szalai Ádám már alig várja a Bundesliga-folytatást. A Mainz válogatott csatára azért is küzd majd, hogy a szurkolók újra örömöt leljenek a játékukban, miközben nemcsak labdarúgóként, hanem felelős cégvezetőként is helyt kell állnia. Babják Bence interjúja.
Szalai Ádám már alig várja a Bundesliga-folytatást.
A Mainz válogatott csatára azért is küzd majd, hogy a szurkolók újra örömöt leljenek a játékukban, miközben nemcsak labdarúgóként, hanem felelős cégvezetőként is helyt kell állnia. Babják Bence interjúja.

Már potyognak... – végre pályán az NB I! Legalábbis a Ferencváros, a ZTE, a Paks, az MTK vagy a Mezőkövesd, igaz, hogy zárt kapuk mögött, igaz, hogy egyelőre még az újrakezdés minden nehézségével, a visszaszokással küzdve, de már játszanak. Tudósítások a szerdai felkészülési mérkőzésekről.

Ha már úgy alakult, hogy Tokióig megint egy évet kell várni, át kell programozni legeredményesebb sportágainkat is. A járvány okozta nehézségekről, az újraírandó versenynaptárról, a kvalifikáció és a felkészülés nehézségeiről, illetve az egy pluszesztendő sportolókra gyakorolt hatásairól az úszás, a kajak-kenu és a vívás szövetségi elnöke fejtette ki a véleményét.

Ki lesz a pólósok pólósa? Kedden induló sorozatunk első történelmi visszatekintő epizódjában Ballai Attila a magyar vízilabdát először a trónra ültető Komjádi-korszak nagyságairól írt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik