Stuttgart: Hibát követtem el – távozik a verekedő világbajnok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.03. 10:11
null
Kevin Grosskreutz sajnálja (Fotó: VfB Stuttgart)
Korábban jeleztük, hogy a vb-győztes német labdarúgó, Kevin Grosskreutz verekedésbe keveredett, és súlyosan megsérült hétfő éjjel. A Sky Sports szerint az eset után az egyesület és a játékos megállapodott egymással arról, hogy nem folytatják a közös munkát. A reggeli sajtóhírt kora délután a stuttgarti klub is megerősítette.

Azóta néhány kép is napvilágot látott az utóbbi időben jobb oldali védőként szereplő Grosskreutzról, akit alaposan helybenhagytak.

A balhéról részleteket továbbra sem tudni, ám jelzésértékű volt, hogy a német sajtó már reggel arról számolt be: a játékos és a klub útjai elválnak. A Bild információi szerint ezt kétórás beszélgetés keretében közölték a világbajnok futballistával is.

„Hibát követtem el, nagyon sajnálom” – nyilatkozta a történtekkel kapcsolatban az érintett játékos.

„Normális hangvételű megbeszélésen vagyunk túl. Grosskreutz tisztában volt azzal, hogy amit elkövetett, az a klub számára elfogadhatatlan. Tisztában volt a következményekkel, azokkal szembenézett” – nyilatkozta a stuttgarti sportigazgató, Jan Schindelmeiser.

Grosskreutz – aki akkor a Borussia Dortmundban játszott – tagja volt a 2014-ben vb-aranyat nyerő német válogatott keretének, bár nem lépett pályára a brazíliai tornán.

A 28 éves játékos elmondta, egyelőre nem folytatja profi pályafutását. Most egy kis pihenőidőre van szüksége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik