Stuttgart: repült a sportigazgató, ex-Arsenal-kapus érkezhet

Vágólapra másolva!
2014.09.25. 14:52
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő VfB Stuttgart hivatalos közleményben jelezte, hogy a klub menesztette a sportigazgatót, Fredi Bobicot. Sajtóhírek szerint már az utód is megvan.

Stuttgartban akadozik a gépezet – bár a VfB remekül kezdte a Dortmund elleni találkozót, végül csak egy pontot tudott ellopni Jürgen Kloppéktól, így a tabellán továbbra is csupán a 17., kieső helyen szerénykednek a svábok.a VfB remekül kezdte a Dortmund elleni találkozót, végül csak egy pontot tudott ellopni Jürgen Kloppéktól, így a tabellán továbbra is csupán a 17., kieső helyen szerénykednek a svábok.

Számítani lehetett rá, hogy előbb-utóbb valaki repülni fog a csapattól, a kérdés csak az volt, ki. Erre meg is kaptuk most a választ, ugyanis a klub a hivatalos honlapján közölte, hogy menesztette a sportigazgatót, Fredi Bobicot.

Nem sokáig siratják a VfB ikonját, a Kicker szerint már meg is van az utód, méghozzá a játékos-pályafutása alatt az Arsenalban és a Dortmundban is megforduló Jens Lehmann személyében.

A német kapus hivatalosan 2011-ben vonult vissza, azóta szinte teljesen kikerült a futball a hétköznapjaiból, most azonban sajtóhírek szerint megelégelte a „nyugdíjas" éveket, és szívesen leülne tárgyalni a Stuttgart vezetőségével.

„Több név is felvetődött, de még ki sem hűlt Bobic széke, egyelőre nincs miről beszélnünk" – kommentálták a pletykákat a sváboknál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik