Schalke: Ronaldinhót és Eto'ót is felajánlották megvételre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.28. 16:51
A Sport Bild értesülései szerint olyan tapasztalt labdarúgókat ajánlottak fel megvételre a BL-főtáblára feljutó Schalkénak, mint Samuel Eto'o (Anzsi) és Ronaldinho (Atlético Mineiro), ám a német csapat, bár szüksége lenne erősítésre, nem tudna fizetni értük.

A német bulvárlap abban az eszmefuttatásban említi a két rutinos világsztárt, valamint Fabio Quagliarellát (Juventus), amelyben a 19 éves, rendkívül tehetséges Julian Draxler esetleges eladásának esélyeit, és az üzlet révén befolyó pénz elköltésének lehetőségeit taglalja.

A gelsenkircheni középpályásért állítólag az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City is intenzíven érdeklődik, még a 45.5 millió eurós kivásárlási ár sem riasztja őket. Horst Heldt sportigazgató azt mondja, nem szívesen válnának meg Draxlertől, de „ha jön, mondjuk, egy hetvenmilliós ajánlat, akkor nincs mit tenni”.

A csapatnak az idényben eddig nyújtott teljesítménye, valamint Klaas-Jan Huntelaar és Szalai Ádám sérülése mindenesetre időszerűvé teszi az erősítést, ám még a BL-főtáblás szerepléssel járó bevétel birtokában is inkább a középpálya megtámasztása és kisebb nevek kerülnek szóba. A Sport Bild a svájci Valentin Stocker (Basel) és a lengyel Waldemar Sobota (Slask Wroclaw) megszerzését sorolja a megvalósítható lépések közé.

A tavaly a Schalkéhoz igazoló, ám alig játszatott Tranquillo Barnetta ellenben menni akar, a Sport Bild információi szerint kisebb olasz klubok (Verona, Parma, Chievo, Sassuolo) szívesen látnák, és van iránta érdeklődés Angliából is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik