Schalke: Huntelaar nem siet a szerződéshosszabbítással

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.18. 19:07
Klaas-Jan Huntelaar nem siet meghosszabbítani jövő nyáron lejáró szerződését a Schalkénál, a 30 esztendős holland labdarúgó a jelek szerint látni szeretné, képes-e a mostaninál jobb eredmény elérésére a gelsenkircheni csapat.

„Jól érzem magam a Schalkénál, de tényleg nem tudom még, mit hoz a jövő – idézi a Sport Bild a holland támadót, Szalai Ádám nagy vetélytársát. – Előbb el kell érnünk valamilyen eredményt ebben a szezonban, és csak utána beszélgethetünk a jövőről. és ez inkább a világbajnokság után lesz, mint előtte."

A sérülések szaggatta idényében 15 bajnoki mérkőzésen 11 gólt szerző Huntelaar pontosította, mi az a „valamilyen eredmény", ami őt elégedetté tenné.

„Megpróbáljuk megnyerni az utolsó négy bajnoki mérkőzésünket, hogy a Dortmundot megelőzve a miénk legyen a második hely" – mondta a csatár.

A Schalke pillanatnyilag a Bundesliga tabellájának harmadik, BL-főtáblás szereplést érő helyén áll, előnye hétpontos a negyedik helyezett Leverkusen előtt, míg a Dortmund hárommal előzi meg. A Bayern München már hetekkel ezelőtt megnyerte a bajnokságot.

A Schalke vasárnap a Stuttgart vendége lesz a Bundesliga 31. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik