Schalke: a nyáron távozik a német válogatott középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.03.30. 11:52
null
Nagyon úgy néz ki, hogy Max Meyer búcsút int a Schalkénak (Fotó: AFP)
Christian Heidel, a Schalke sportigazgatója az ESPN-nek elmondta, hogy Max Meyer a nyáron szinte biztosan elhagyja a klubot.

 

A gelsenkircheni együttes Leon Goretzkát – aki a Bayern Münchennél folytatja – már biztosan elveszíti, és nagyon úgy tűnik, hogy még egy meghatározó játékosáról kénytelen lesz lemondani, Max Meyer ugyanis nem szeretné meghosszabbítani a nyáron lejáró szerződését.

„Jelenleg arra számítunk és azt tartjuk a legvalószínűbbnek, hogy Max a nyáron elhagyja a klubot. Minden jel erre utal, nincs újabb ajánlatunk, Max pedig nem szeretne ismét tárgyalóasztalhoz ülni” – mondta Christian Heidel.

A 22 esztendős, négyszeres német felnőttválogatott középpályás iránt az Arsenal, az Atlético Madrid, az FC Barcelona és a Liverpool érdeklődik igencsak élénken, de szóba került, hogy csapattársához hasonlóan a Bayernhez szerződik.

Meyer – aki a most zajló szezonban 23 bajnokin lépett eddig pályára – a Schalke egyik legsokoldalúbb játékosa, védekező és támadó szerepkörben is képes kiemelkedő teljesítményre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik