Schalke: a Man. City-szélsőt kérlelik, ne menjen a Bayernbe

Vágólapra másolva!
2019.05.26. 15:06
null
Leroy Sané a Bayernben köthet ki, de nevelőegyesülete ennek érthető mód nem örülne (Fotó: AFP)
Német lapértesülések szerint a Bayern München közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Manchester City német válogatott szélsőjét, Leroy Sanét. A 23 éves labdarúgó a Schalkéban nevelkedett, 2014-ben náluk lett élvonalbeli futballista, Gelsenkirchenben pedig a jelek szerint nagyon nem szeretnék bajor mezben viszontlátni.

 

Ne tedd, Leroy!” – ennyi a Schalke hivatalos Twitter-csatornáján közzétett, igencsak célratörő üzenete korábbi játékosa, Leroy Sané felé.

Mint arról korábban beszámoltunk, a német válogatott szélső a Bayern Münchennel tárgyal az esetleges közös folytatásról. Mindezt a bajor klub elnöke, Uli Hoeness erősítette meg a hét közepén a Kickernek.

Schalke 04 USA on Twitter

Don't do it, Leroy... https://t.co/xDKX46O8dR

 

Sané 2014-ben a Schalkénál mutatkozott be a profik között, három idény alatt 57 tétmérkőzésen lépett pályára, mielőtt 47.5 millió font ellenében a Manchester Cityhez szerződött volna.

A Bild információi szerint Pep Guardiola nem szívesen engedné el a 19-szeres német válogatott szélsőt, ám az UEFA pénzügyi fair play-szabályai miatt plusz bevételre van szüksége az angol klubnak, s ez pont Sané eladásából jöhet össze.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik