Sallai nem kapkodna; Fucsovics és Sávolt külön utakon

Vágólapra másolva!
2019.03.08. 23:02
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Eppel Márton maradt a Kajrat Almatinál, ami önmagában is nagy szó, hiszen a kazah csapat vezetősége az előző bajnokság után kicserélte a légiósok nagy részét. A 19-es számú mez azonban továbbra is a magyar válogatott csatáráé maradt, aki lapunknak elmondta, akkor lenne elégedett, ha az új idény novemberi zárásakor legalább tizenöt gólos, no és persze aranyérmes lenne. A fő rivális Asztana meggyengüléséről szóló híreknek azonban a jelek szerint nincs alapjuk.
Eppel Márton maradt a Kajrat Almatinál, ami önmagában is nagy szó, hiszen a kazah csapat vezetősége az előző bajnokság után kicserélte a légiósok nagy részét.
A 19-es számú mez azonban továbbra is a magyar válogatott csatáráé maradt, aki lapunknak elmondta, akkor lenne elégedett, ha az új idény novemberi zárásakor legalább tizenöt gólos, no és persze aranyérmes lenne. A fő rivális Asztana meggyengüléséről szóló híreknek azonban a jelek szerint nincs alapjuk.

Múlt pénteken műtötték meg Sallai Rolandot, a Freiburg csatárát. A 21 éves támadó nehéz időszak után van, hiszen legutóbb november 10-én játszott tétmérkőzést, és rengeteg időt elvesztett, mire kiderült, hogy hasi sérülés okozza a fájdalmait. Ha rajta múlna, máris játékra jelentkezne, de pontosan tudja, nem szabad semmit sem elkapkodnia. Így aztán előfordulhat, hogy edzőjének, Christian Streichnek lesz igaza, aki már nem számol ebben a bajnokságban a magyar futballistával.

Három év után külön folytatja az első számú magyar férfi teniszező, Fucsovics Márton és edzője, Sávolt Attila. Noha sokan botrányt szimatolnak, a felek békében váltak el egymástól egy rendkívül sikeres együttműködést követően. Amikor Sávolt átvette a nyíregyházi sportoló edzéseinek irányítását, Fucsovics még csak a 214. helyen állt a világranglistán, jelenleg viszont már a 31 pozíciót foglalja el. Hogy akkor mégis miért nem folytatják, megtudják cikkünkből.

Munkatársunk a Filipovics családnál vendégeskedett, élményeit Hosszabbítás című mellékletünkben olvasható cikkében írta meg. A papa, Vladan labdarúgó volt, majd rendkívül sikeres játékosügynök lett, mások mellett Juhász Roland, Huszti Szabolcs és Nikolics Nemanja ügyeit is ő intézi. Mindhárom fia, Stefan, Igor és Marko sportol. Előbbi kettő kosárlabdázik, utóbbi pedig az Újpest futballistája. Hogy miként éli életét a vidám família, s kinek mi a véleménye a többiekről, az is kiderül riportunkból.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik