Real Madrid: Zidane szomorkodhat, nem jön a „világ legjobb csatára”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.05. 16:21
null
Lewandowski most a lengyel válogatottra és az Európa-bajnokságra koncentrál (Fotó: Action Images)
Michael Reschke, a Bayern München technikai igazgatója szerint semmi esély sincs arra, hogy a Real Madrid szerződtesse a bajorok csatárát, Robert Lewandowskit.

 

„Semmi kétségem sincs afelől, hogy Lewandowski a következő szezonban is a Bayernben játszik. Három év még hátra van a szerződéséből, mi pedig tisztában vagyunk azzal, hogy a világ legjobb csatára játszik nálunk. Éppen ezért semmi esély sincs arra, hogy eladjuk őt” – mondta Reschke a Crc rádiónak.

A szakember azután öntött tiszta vizet a pohárba, hogy az As arról cikkezett, a Real Madrid megegyezett a német bajnokkal Lewandowski átigazolásáról. A lengyel támadó állítólag Zinédine Zidane első számú célpontja a nyári átigazolási szezonban.

Reschkét Gonzalo Higuaín esetleges érkezéséről is kérdezték, a sportvezető elismerően beszélt a Napoli argentinjáról, de nem tartja olyan jónak, mint Lewandowskit.

„Higuaín a világ három-négy legjobb csatára között van, de jelen pillanatban nálunk játszik a legjobb. Ezért teljesen értelmetlen lenne számunkra újabb csatárt igazolni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik