Real: Khedira tökéletes lenne a Bayernnek - Beckenbauer

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.20. 16:58
Franz Beckenbauer, a Bayern München labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke szerint a bajoroknak szerződtetniük kellene Sami Khedirát.

Angol élcsapatoknál (Manchester United, Arsenal, Chelsea) már korábban felvetődött a német középpályás neve, aki Toni Kroos és James Rodríguez nyári szerződtetésével a korábbinál jóval hátrébb szorulhat a Real középpályásai között a házi rangsorban, ami a várható játékperceket tekintve aligha felel meg neki.Angol élcsapatoknál (Manchester United, Arsenal, Chelsea) már korábban felvetődött a német középpályás neve, aki Toni Kroos és James Rodríguez nyári szerződtetésével a korábbinál jóval hátrébb szorulhat a Real középpályásai között a házi rangsorban, ami a várható játékperceket tekintve aligha felel meg neki.

Bár Karl-Heinz Rummenigge klubelnök tagadta, hogy érdeklődtek volna Khediráért – akinek távozását Carlo Ancelotti is kizárta –, most Beckenbauer mégis erről beszélt.

„Khedira bármelyik csapatba beférne, ahogy a Bayernbe is – mondta Beckenbauer a Bildnek. – Védekező középpályásként kiváló, Philipp Lahmmal és Bastian Schweinsteigerrel is játszhatna ott. Tökéletes lenne a Bayern számára. Igaz, hogy nem a leggyorsabb játékosok közé tartozik, de ez nem fontos, a középpályást úgyis a futóteljesítménye minősíti, nem a sebessége.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik