RB Leipzig: „Ez nem munka” – távozik a sportvezető?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.11. 16:47
Érdekes kijelentést tett Ralf Rangnick, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig sportigazgatója. Az 58 éves szakember már az utódját keresi.

Sam Allardyce távozása után az angol sajtó úgy értesült, hogy Ralf Rangnick lehet Anglia szövetségi kapitánya. A posztra végül Gareth Southgate került, akivel az FA 2016 novemberében négyéves szerződést írt alá.Ralf Rangnick lehet Anglia szövetségi kapitánya. A posztra végül Gareth Southgate került, akivel az FA 2016 novemberében négyéves szerződést írt alá.

Az esetet megelőzően is voltak megkeresései, ám azokra nemet mondott. Korábban az osztrák Red Bull Salzburg és a német RB Leipzig együttes sportigazgatójaként dolgozott, majd később csak utóbbira koncentrált.

A korábban vezetőedzőként tevékenykedő Rangnick egy mostani interjújában elmondta, keresi az utódját a posztra. „Már korábban megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy egy lehetséges utód után nézzünk. Nekem ez nem munka. A hobbimmal foglalkozom, amivel egyébként nagyon elégedett vagyok” – mondta az RND nevű német lapnak a szakember.

A sejtelmes kijelentés vajon azt jelenti, hogy Rangnick új kihívásokat keres és a sok megkeresés révén hamarosan ismét edző lesz valahol?!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik