RB Leipzig: 14 millió eurót fizetnének az angol kapusért – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.25. 10:59
null
Jordan Pickford fontos játékosa a Sunderlandnek (Fotó: AFP)
A német Bundesligában szereplő RB Leipzig labdarúgócsapata a Sunderland kapusával, Jordan Pickforddal bővítené keretét a nyári átigazolási időszakban – írja a Sport.

 

Bár a lipcseiek részéről már többször hangsúlyozták, hogy elégedettek Gulácsi Péterrel, a német Sport szerint megfelelő vetélytársat szeretnének a magyar kapusnak, s ennek a 36 esztendős Fabio Coltorti és a 23 éves Marius Müller nem felel meg. A VfB Stuttgart fiatal kapusa, Philipp Köhn szerződtetését ugyan bejelentette az RB Leipzig – Yvon Mvogo érkezése is terítéken van –, ám a lipcsei együttes a következő szezonbeli BL-szereplésre gondolva nagyobb nevet is megszerezne.

Így került képbe a Premier League-ben az Év fiatal játékosa-díjra jelölt Jordan Pickford, aki kitűnő teljesítményének köszönhetően már bekerült az angol válogatott bő keretébe. Klubjában, a Sunderlandben kulcsembernek számít – nem meglepő módon olyan csapatoknál is szóba került a neve, mint az Arsenal vagy a Manchester City.

A Sport úgy tudja, hogy a német klub heti 100 ezer eurós fizetést garantálna a 23 esztendős kapusnak, kérdés, hogy a Sunderland elengedné-e egyik legjobbját a hírekben emlegetett 14 millió euróért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik