Petry: Minden a miliőn múlik; férfimunka a kézi vb-n

Vágólapra másolva!
2019.01.20. 23:31
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.

Petry Zsolt a Hertha kapusedzőjeként meglehetősen sarkos véleményt fogalmazott meg a hazai futballviszonyokról. Babják Bence a vasárnapi Nürnberg-verés előtt készített interjút az egykori válogatott kapussal, aki a magyar közeget teszi felelőssé a nemzetközi eredménytelenségért.
Petry Zsolt a Hertha kapusedz
őjeként meglehetősen sarkos véleményt fogalmazott meg a hazai futballviszonyokról. Babják Bence a vasárnapi Nürnberg-verés előtt készített interjút az egykori válogatott kapussal, aki a magyar közeget teszi felelőssé a nemzetközi eredménytelenségért.

Zsótér Donát nemcsak kezdő autóvezetőként, de az Újpest támadójaként is több előzésre készül a tavasszal. Az apró termetű szélső szerint sokkal több van benne annál, amennyit eddig mutatott, s rosszabb napjain nem a videojátékokat nyúzza, hanem önvizsgálatot tart… Borbola Bence interjúja.

Megvan az első középdöntős győzelmünk a férfi kézilabda-vb-n. Simon József kétoldalas helyszíni tudósításában Lékai Mátét is megkérdezte a friss apaságról, és érdekes válaszokat kapott…

Klein Ron ott volt, ahol a kétszeres címvédő Roger Federer búcsúzott Melbourne-től. Így aztán első kézből értesült arról, hogy mi a svájci klasszis véleménye John McEnroe-ról és az idei Roland Garrosról.

Ha pedig hétfő, akkor ezúttal is Népsport melléklet 4 oldalon – a B-közép történetével, Gurics Györggyel, valamint a Vackor-gyerekkönyvek exfradista szerzőjével, Kormos Istvánnal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik