Németország: új lehetőséget fedezett fel edzője Korcsmárban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 16:31
Korcsmár Zsolt, a Greuther Fürth magyar labdarúgója egy sérülésekkel nehezített év után újra egészséges, és nagyon úgy néz ki, hogy számára szokatlan poszton, jobbhátvédként „törhet be” ismét a kezdő tizenegybe – írja a Bild.

„Jól érzem magam, és boldog vagyok, hogy ismét rendszeresen a pályán lehetek" – idézi a német lap „Korcsit", alias Korcsmár Zsoltot.Korcsmár Zsoltot.

Ami pedig a jobbhátvéd posztját illeti: a magyar válogatott játékos az utolsó őszi fordulóban, a Nürnberg elleni frank derbi (0–0) második félidejének elején csereként beállva hibátlanul teljesített a nem sokkal korábban kiállított Stephan Schröck helyén, a védelem jobb oldalán. Frank Kramer vezetőedző azóta újra kipróbálta őt ott, és...

„Igen, immár reális alternatívát látok benne" – vont mérleget a tréner.

„Sohasem játszottam ezen a poszton, de természetesen a védelem közepén szerzett tapasztalatok itt is hasznosíthatóak" – mondta Korcsmár, aki legutóbb szeptember végén volt kezdő bajnokin, sérüléséből felgyógyulva csak csereként jutott játéklehetőséghez.

A Fürth hét forduló óta nyeretlen (a legutóbbi öt bajnoki mérkőzésén csupán egy gól esett, azt is az egyik ellenfél szerezte), és a 12. helyen várja a Bundesliga 2. jövő hét végi tavaszi rajtját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik