HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.01 13:12 Frissítve: 2018.07.01 13:34

Németország: „Sohasem gondoltam a válogatottság lemondására”

Németország kikapott Dél-Koreától, ezzel bombameglepetésre elbúcsúzott a világbajnokságtól. A csapat egyik alapembere, Jérome Boateng ugyan nem volt részese a mindent eldöntő vereségnek, ám a kudarcot követő esetleges változások őt is érinthetik, felvetődött ugyanis, hogy a jövőben nem lép pályára a nemzeti együttesben – erre reagált a Bayern München védője.

HIRDETÉS
Boatenget kiállították a svédek ellen, ezért nem játszhatott az utolsó csoportmeccsen (Fotó: AFP)

 

„Sohasem gondoltam a válogatottság lemondására. Amíg nem jönnek oda hozzám, mondván, hogy teljesen átalakítanak mindent és nem számolnak velem, addig folytatni akarom” – zárta rövidre a témát Boateng, akinek a klubjánál viszont kétséges a jövője, legalábbis Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság vezérigazgatója szerint.

„Boateng ügynöke tájékoztatott engem, hogy a játékos továbbra is a távozáson gondolkodik – idézte Rummeniggét a Sport Bild. – Tisztában vagyunk vele, hogy lassan előtérbe kerül ez a téma, úgyhogy ha egy klub érdeklődik Boateng iránt, ő pedig azt mondja nekünk, hogy szeretne csatlakozni ahhoz a bizonyos együtteshez, akkor meg fogjuk fontolni az ajánlatot.”

„Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy van egy pénzügyi küszöbünk, természetesen egy ilyen üzlet nem lesz olcsó. Jelenleg viszont csak annyit tudok, hogy Jérome gondolkozik a távozáson.”

A 29 esztendős Boateng a 2017–2018-as szezonban mindössze 31 mérkőzésen szerepelt, ezeken kétszer volt eredményes, emellett kiosztott egy gólpasszt is.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS