Németország: segített Brémába vinni Kleinheislert, Münchenbe csábítaná

Vágólapra másolva!
2016.06.28. 22:49
null
Kleinheisler alighanem felkeltette néhány klub érdeklődését az Eb-n (Fotó: Hegedüs Gábor)
A német másodosztályban (Bundesliga 2.) szereplő 1860 München új sportigazgatója, a Werder Brementől érkező Thomas Eichin szeretné az „oroszlánokhoz” csábítani Kleinheisler Lászlót.

A magyar válogatott középpályás nyilván szeretne a tavaszinál több lehetőséghez jutni a Werderben, és az 1860 München ezt az esélyt kínálhatja neki – más kérdés, hogy a jó Eb-szereplés miatt klubjánál is előrébb kerülhet a játékosrangsorban.

A Kleinheisler brémai szerződtetésében kulcsszerepet játszó Eichin szerint akkor mutatkozik esély a magyar válogatott középpályás elcsábítására, ha a Werdernél marad az egyik legnagyobb sztár, az osztrák Zlatko Junuzovic. Az ő távozása esetén ugyanis megnyílhatna az út Kleinheisler előtt a kezdőcsapatba.

„Ha Junuzovic marad a Brémában, akkor elképzelhető, hogy képesek leszünk valamit tenni Kleinheisler ügyében” – nyilatkozta Eichin a Merkurnak.

Az 1860 München valószínűleg kölcsönben tudná megszerezni a Werdernél 2019-ig érvényes szerződéssel rendelkező Kleinheislert. A brémaiak mindenesetre nem biztatják sok jóval a „kérőt.”

„Junuzovicra nem futott még be konkrét átigazolási ajánlat, viszont Lászlóval tervezünk, és nem szándékozunk elengedni” – reagált a Werder sportigazgatója (Eichin utódja), Frank Baumann a brémai Kreiszeitung kérdésére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik