Németország: nincs életveszélyben az infarktust kapott edző

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.25. 08:35
null
Jeff Strasser a hírek szerint nincs életveszélyben (Fotó: AFP)
A klub szóvivője szerint nincs életveszélyben Jeff Strasser, az 1. FC Kaiserslautern labdarúgócsapatának edzője, aki a szerdai, Darmstadt elleni bajnoki szünetében kapott szívinfarktust. A mérkőzés félbeszakadt, az újrajátszásról még nem döntött a szövetség.

 

 

A 43 éves luxemburgi szakember a szünetben szívpanaszokra és émelygésre panaszkodott, így azonnal kórházba szállították, ahová a Kaiserslautern sportigazgatója, Boris Notzon is elkísérte.

Strassert csütörtökön átviszik a kaiserslauterni kórházba, ahol további vizsgálatokat végeznek rajta.

A Darmstadt elnöke, Rüdiger Fritsch azt mondta: „Az olyan napokon, mint a mai, mindig jusson eszünkbe, vannak fontosabb dolgok a futballnál.”

 

Ahogy a stadionban elterjedt a hír, a két szurkolótábor elénekelte a Liverpool indulóját, a „You'll never walk alone”-t, majd Bastian Dankert játékvezető döntését követően a játékosok a pályára vonultak, és megköszönték a drukkeret reakcióját.

Strasser kollégái is aggodalommal reagáltak a hírre. „Remélem, gyorsan meggyógyul, és nem lesz maradandó károsodása” – nyilatkozta Friedhelm Funkel, a Fortuna Düsseldorf edzője. „Személyesen ismerem őt, remélem, hamarosan jobban lesz. Ez sokkal fontosabb, mint bármi más” – mondta az Erzgebirge Aue szakvezetője, Hannes Drews.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik