Németország: Király az első számú kapusom! - Moniz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.26. 19:58
Király Gábor csapata, a német másodosztályú 1860 München 2–0-ra legyőzte az angol élvonalbeli Stoke Cityt a két labdarúgócsapat szombati felkészülési mérkőzésén.

A remekül sikerült bajnoki főpróbán Király Gábor védte a „hatvanasok" kapuját, ami sem a magyar kapus korábbi müncheni karrierje, sem az új vezetőedző, Ricardo Moniz értékítélete alapján nem meglepetés.Király Gábor védte a „hatvanasok" kapuját, ami sem a magyar kapus korábbi müncheni karrierje, sem az új vezetőedző, Ricardo Moniz értékítélete alapján nem meglepetés.

„Király Gábor az első számú kapusom!" – számolt be a holland trénertől kapott információról tudósításában a müncheni klub szurkolói oldala, a kapuskérdést tisztázni vágyó diebalue24. A Bundesliga 2. küzdelmei a jövő hét végén megkezdődnek, Király Gáborék a Kaiserslautern vendégei lesznek augusztus 4-én.

A szintén a német másodosztály rajtjára készülő Ingolstadt Hajnal Tamás nélkül győzte le az 1. FC Kölnt.

A próbajátékon lévő magyar labdarúgó, Bajner Bálint gólpasszt adott az angol második ligás Ipswich Town szombati felkészülési mérkőzésén. Az angol klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Bajner Bálint kezdőként a 70. percig volt a pályán az Ipswichben, amely 2–0-ra megverte az angol harmadik ligás Gillinghamet. Bajner a második gólt készítette elő, nem sokkal később fejelt egy kapufát is – igaz, ha bemegy, nem gól, a játékvezető lest ítélt.

Futács Márkó kezdő volt a török Mersinben, Vida Kristopher csereként lépett pályára a holland De Graafschapban, akárcsak Babos Gábor az NAC-ban, míg Balázs Benjámin (Guimaraes) és Otigba Kenneth (Heerenveen) klubja honlapjának tudósítása szerint ezúttal nem lépett pályára.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK
1860 München (német)–Stoke City (angol) 2–0
Ingolstadt (német)–1. FC Köln (német) 2–0
Gillingham (angol)–Ipswich Town (angol) 0–2
Balikesirspor (török)–Mersin (török) 2–2
NAC Breda (holland)–FC Volendam (holland) 2–0
Heracles (holland)–De Graafschap (holland) 3–2
Moreirense (portugál)–Guimaraes (portugál) 0–1
SC Heerenveen (holland)–FK Qabala (azeri) 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik