HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.24 17:07 Frissítve: 2018.07.24 17:33

Németország: „Hoeness szégyent hozott a saját hazájára”

Nem csitulnak Mesut Özil körül a hullámok. Uli Hoeness kritikus megnyilvánulására most a 29 éves labdarúgó ügynöke, Erkut Sögüt reagált a Golnak.

HIRDETÉS

 

Mesut Özil 92 alkalommal lépett pályára a német válogatottban (Fotó: AFP)

Hoeness úr észrevételei teljesen ésszerűtlenek. Megpróbálja elterelni a figyelmet a rasszizmus és a diszkrimináció tényleges kérdéséről Németországban. Mindemellett a buta kijelentéseit, amelyek egyébként teljesen eltúlzottak, nem tudja alátámasztani.

Hoeness úr, nincs több időnk és energiánk arra, hogy olyan témáról beszélgessünk Önnel, amelyről fogalma sincs. Nemcsak magára hozott szégyent ezzel, hanem a Bayern Münchenre és egész Németországra is.

Sögüt szerint Hoeness megpróbálta elterelni a témát Özil valódi üzenetéről: Mesut nyilatkozatainak középpontjában nem feltétlenül a futball állt, hanem sokkal inkább a rasszizmus újjáéledésére figyelmeztette az embereket. Volt bátorsága, hogy megszólaljon mindazokért, akik Németországban tisztességtelen bánásmódban részesülnek: bevándorlókért, muszlimokért és még sokan másokért.”

Uli Hoeness, a Bayern München elnöke alibistának nevezte Özilt: A 2014-es világbajnokságon sem tartozott a húzóemberek közé, tulajdonképpen a csapattársak miatt jutott el a döntőig. Évek óta sz.rul játszik...

Később Recep Tayyip Erdogan török elnök is megszólalt. A Mesut Özillel kapcsolatos híreink IDE KATTINVA olvashatók!

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.10 15:30:34

Német labdarúgás nemzetisport.hu

A müncheniek kétszer is vezettek Lewandowski góljaival, ám Reus kétszer egyenlített, Paco Alcácer meg döntött.

2018.11.10 10:56:46

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

A lipcsei együttes kapusa nagyon örül annak, hogy Willi Orbán a magyar válogatottat választotta.

2018.11.02 23:34:34

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. „Két lábbal álljunk a földön, és legyünk szenvedélyesek. Mindenkinek a fekete-sárgákért kell égnie. Új játékfilozófiára, egyértelmű identitásra és összetéveszthetetlen játékstílusra van szükségünk.”

2018.10.30 23:51:47

Német labdarúgás TÓTH ÁDÁM

ALAPVONAL. „Egyetlen sajtótájékoztató alatt romba döntötték mindazt, amit az elmúlt évtizedek kemény munkájával elértek. Sosem gondoltam volna, hogy ennyi gyengeséget látok a Bayern vezetőitől.”

2018.10.27 09:37:05

Német labdarúgás nemzetisport.hu

Nem játszott csúcsformában Dárdai Pál együttese, mégis pontot szerzett • A Bayern nyert Mainzban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS