HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.24 17:07 Frissítve: 2018.07.24 17:33

Németország: „Hoeness szégyent hozott a saját hazájára”

Nem csitulnak Mesut Özil körül a hullámok. Uli Hoeness kritikus megnyilvánulására most a 29 éves labdarúgó ügynöke, Erkut Sögüt reagált a Golnak.

HIRDETÉS

 

Mesut Özil 92 alkalommal lépett pályára a német válogatottban (Fotó: AFP)

Hoeness úr észrevételei teljesen ésszerűtlenek. Megpróbálja elterelni a figyelmet a rasszizmus és a diszkrimináció tényleges kérdéséről Németországban. Mindemellett a buta kijelentéseit, amelyek egyébként teljesen eltúlzottak, nem tudja alátámasztani.

Hoeness úr, nincs több időnk és energiánk arra, hogy olyan témáról beszélgessünk Önnel, amelyről fogalma sincs. Nemcsak magára hozott szégyent ezzel, hanem a Bayern Münchenre és egész Németországra is.

Sögüt szerint Hoeness megpróbálta elterelni a témát Özil valódi üzenetéről: Mesut nyilatkozatainak középpontjában nem feltétlenül a futball állt, hanem sokkal inkább a rasszizmus újjáéledésére figyelmeztette az embereket. Volt bátorsága, hogy megszólaljon mindazokért, akik Németországban tisztességtelen bánásmódban részesülnek: bevándorlókért, muszlimokért és még sokan másokért.”

Uli Hoeness, a Bayern München elnöke alibistának nevezte Özilt: A 2014-es világbajnokságon sem tartozott a húzóemberek közé, tulajdonképpen a csapattársak miatt jutott el a döntőig. Évek óta sz.rul játszik...

Később Recep Tayyip Erdogan török elnök is megszólalt. A Mesut Özillel kapcsolatos híreink IDE KATTINVA olvashatók!

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.05 08:16:06

Német labdarúgás SOMOGYI ZSOLT

A Hertha edzője mesélt a hat pont titkáról, és szóba került egy különleges gólkirályi cím is.

2018.09.04 21:35:21

Német labdarúgás THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Nem varázsolni akar, hanem játékosainak segíteni.

2018.09.02 23:21:23

Német labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL A minőség számít. A szaktudás, illetve a tudás átadásának képessége, a kompetencia, az emberismeret és az emberek irányításának képessége, a médiamunkában való erősség.

2018.08.30 16:18:39

Német labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Müncheni stabilizátor a Schalkében, Dárdai védőt szerzett, csoda Stuttgartban, régi nóta Wolfsburgban.

HIRDETÉS
HIRDETÉS