Németország: baklövésre baklövés a „nőgyűlölő” focistától - kép

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.07. 17:23
null
Demirbay és Steinhaus összezörrent (Forrás: 101 Great Goals)
Kerem Demirbay nem a német futballszurkolók kedvence az elmúlt napokban. A Fortuna Düsseldorf török játékosa gyors egymásutánban kétszer járatta le magát.

A Bundesliga 2.-ben szereplő Düsseldorf 22 éves játékosa az FSV Frankfurt ellen 2–1-re megnyert mérkőzésen két gólt is szerzett, majd kiállította őt a találkozó játékvezető nője, Bibiana Steinhaus.

Demirbay a mérkőzés után a Facebookon közzétett egy felháborodott bejegyzést, amelyben azt írta, hogy a „nőknek nincs helye a futballban” – utalva Steinhaus tevékenykedésére. A posztot később törölte, de a híre elterjedt, a játékos rengeteg kritikát kapott a közösségi oldalakon.

A közfelháborodást követően a szövetségtől ötmérkőzéses (ebből kettő felfüggesztett) eltiltást kapott, klubja pedig 10 ezer euróra büntette.

Demirbay maga is szeretett volna bűnbánatot tanúsítani, ezért önként vállalta, hogy játékvezetőként közreműködik egy női labdarúgó-mérkőzésen. Jót akart, de csak tetézte a bajt.

A török játékos a női meccsre nem játékvezetői szerelésben, hanem civil ruhában érkezett meg. Nem is öltözött át, farmerban, kabátban, sálban dirigált a mérkőzésen – ezzel pedig ismét magára zúdította a közharagot, mondván, tényleg semmi tisztelet nincs benne.

(Forrás: 101 Great Goals)
(Forrás: 101 Great Goals)
(Forrás: 101 Great Goals)
(Forrás: 101 Great Goals)
(Forrás: 101 Great Goals)
(Forrás: 101 Great Goals)

Ismerősen cseng Önnek Bibiana Steinhaus neve? Minden bizonnyal ezért lehet:


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik