RB Leipzig: Gulácsi csapattársa összeesett az öltözőben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.13. 09:11
Naby Keita, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő RB Leipzig guineai játékosa a gárda szombati összecsapása után összeesett az öltözőben.

A 22 esztendős középpályás elveszítette eszméletét, és összeesett, amikor a találkozó után kilépett csapata öltözőjéből.

A lipcsei klub közleménye szerint az összecsapáson végig pályán lévő Keitát rögtön kórházba szállították, a vizsgálatok viszont nem mutattak semmiféle problémát, összeesését vélhetően „akut stresszreakció” okozta. Keitát vasárnap ki is engedték a kórházból.

Ralph Hasenhüttl, a csapat vezetőedzője azt mondta, a Wolfsburg elleni, 1–0-ra elveszített mérkőzés után látta Keitán, hogy a játékos teljesen elkészült az erejével.

„Valamiféle keringési gond lehetett, rengeteget kivett belőle a meccs. A következő napokban igyekszünk megtudni, mi állhatott az összeesés hátterében. Örülök, hogy már jobban van, a vizsgálatok során mindent rendben találtak nála, úgyhogy tüzetesebben utána kell járnunk, mi okozhatta a problémát” – vélekedett Hasenhüttl.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik